2777
2789
عنوان

بعد ۳ ماه تمیزکاری کردم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 47 پست
دقیقا منم همینم فقط وحشتناک تر اول از دسشویی شروع شد از بس میشورم که فقط یه تار مو نیوفته الان دستام ...

ای وای پس منم وسواس دارم همه چی باید سر جای خودش باشه یعنی میشینم رو مبل همه جای خونه رو میپام. مبادا اینکه چیزی سر جاش نباشه حتی اگه مثلا داخل کابینت یه کوچولو بهم ریخته باشه ذهنم انقد آشوب میشه که آخر سر میرم مرتب میکنم یا مثلا غذا خوردیم باید بلافاصله ظرف بشورم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من هر چیزی باید یه حدی داشته باشه نه زیاد بی اهمیت بود نسبت به خونه و تمیزی و نه مثل من که از ...

بله درسته ولی خب همیشه از تمیزی لذت میبرین

از سال ۹۴ عضو سایتم و با کاربری جدید وارد شدم🌱

من دیروزهمه جاروتمیزکردم هفته ای دوبارنظافت کلی دارم سه تابچه دارم،همسرم۴۵ساله،دخترم:۱۳ساله:دخترکوچیکم:۲۳ماهه😣گندمیزنن به کل خونه☹️انگارنه انگاریه ساعت پیش کل خونه رومرتب کردم😑

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
بله درسته ولی خب همیشه از تمیزی لذت میبرین

نه هیچ لذتی نداره چون هر لحظه ذهنت درگیره که خونه کثیف نشه مثلا من موقعی که راه میرم تو خونه روی سرامیکارو نگا میکنم که آشغالی نباشه اگه یه کوچولو آشغال باشه ذهنمو مشغول میکنه تا تمیزش کنم که این باعث میشه هیچ وقت احساس راحتی نکنم 

خدا کمکت کنه عزیزم منم حس میکنم دارم ولی نمیدونم اسمش وسواس فکری هست یانه

نود درصد خانما دچارشن اما مال من بدتره 

ممنونم از دعات🤍

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)
ای وای پس منم وسواس دارم همه چی باید سر جای خودش باشه یعنی میشینم رو مبل همه جای خونه رو میپام. مباد ...

منم همینم اره عزیزم توام مبتلا شدی

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)
شما پیش مشاوره میرین؟ 

یه مدت میرفتم بهتر شده بودم اما بعدش خودش گفت خودت تلاش کن که خودتو تغییر بدی چون انگار تا یکی بام نحرفه نمیتونستم بیخیال وسواسم بشم

یه مدت میرفتم بهتر شده بودم اما بعدش خودش گفت خودت تلاش کن که خودتو تغییر بدی چون انگار تا یکی بام ن ...

خیلی سخته به نظر من محاله بتونم ترک کنم این عادتو یه چیزیم هست نمیدونم شما مثل منی یا نه من وقتی کسی از تمیز کاریش حرف بزنه مثلا بگه که من تمیزم یا بگه خونه فلانی همیشه تمیز و مرتبه میام سخت گیرتر میشم نسبت به خودم 

خیلی سخته به نظر من محاله بتونم ترک کنم این عادتو یه چیزیم هست نمیدونم شما مثل منی یا نه من وقتی کسی ...

دقیقا درکت میکنم من اینجوری نبودم انقدر مادر شوهرم از خونم ایراد گرفت سنمم کم بود هی میگفتم نکنه واقعا کثیفم 

خونه مادرشوهرم به شدت کثیفه انگار کرونا از اونجا تولید شده اما خونه من میومد هی میخواست ایراد بگیره

شوهر هر سال میگفت چرا اینجوری شدی تو اینجوری نبودی تا آخر فهمید به خاطر ذهن سمی مادرشه با مادرش برخورد جدی کرد اما من وسواس شدید گرفتم