2777
2789
عنوان

سوال درمورد طلسم و دعانویس

258 بازدید | 21 پست

سلام دوستان یکی دوساله شوهرم کار درست حسابی گیرش نمیاد اصلا پیشرفت نداریم همه درها رومون بسته 

امروز خونه یکی از فامیل صمیمی و نزدیک بودیم حرف از یه دعانویس خوب شد بهش زنگ زدن برا خودشون بعد ماهم زنگ زدیم برا مشکلمون گفت شما طلسم شدید خیلی دشمن دارید صد تومان بده تا برات باطل کنم به نظرتون این کار کنم یا نه؟ 

ناگفته نمونه یه نشونه از همون لحظه که دور هم بودیم هم داد که همه دست به دهن موندیم 

چشمها حقیقت رو میگن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینایی که طلسم باطل میکنن چرا نمیتونن واسه خودشون کاری کنن که انقدر تا اخر عمر از مردم نخوان اخاذی ک ...

اینا هم مثل بقیه دارن کار میکنن وضعهاشونم خوبه. نمیدونم چرا همیشه میگن دعا نویسها برن مشکلات خودشونو حل کنن. مگه دکتری که طبابت میکنه خودش مریض و بیمار نمیشه؟؟؟ یا اینکه درآمدش به حدی که رسید دیگه طبابت نمیکنه؟؟؟؟ خوب دعانویس ها هم همینجورن کی از پول بیشتر بدش میاد که اینا دومیش باشن؟؟؟ 

اگر فقط به همین صد تومن بسنده میکنه و دیگه ازت پولی نمیخواد انجام بده صد تومن که چیزی نیست. یا اینکارست انجام میده و مشکلت حل میشه یا کلا اینکاره نیست و فقط صد تومن ازت رفته که چیزی نیست. به منم معرفیش کنید اگر میشه 😎