2777
2789
عنوان

سوال درمورد طلسم و دعانویس

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 21 پست
اینا هم مثل بقیه دارن کار میکنن وضعهاشونم خوبه. نمیدونم چرا همیشه میگن دعا نویسها برن مشکلات خودشونو ...

من که نرفتم پیششون ولی از وضع خونه زندگیشون میشه این برداشت کرد یه دکتر که معجزه نمیکنه کارشو انجام میده ولی دعا نویس ادعا دارن میتونن همه چیز عوض کنن یعنی این توانایی دارن

گاهی سکوت‌بوی دلخوری میده  پرحرفی بوی دلتنگی  میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر فقط به همین صد تومن بسنده میکنه و دیگه ازت پولی نمیخواد انجام بده صد تومن که چیزی نیست. یا اینکا ...

به خدا شماره ازش ندارم شوهرم زنگ زد اگه گیرم اومد حتما بهت میدم 

من به خاطر پولش نیستم از طلسم و دعا نویسی میترسم 

چشمها حقیقت رو میگن 

🌸اللهم عجل لولیک الفرج العافیة النصر بحق زینب الکبری سلام الله علیها🌸

تاپیک مذهبی هست و سحر و جادو تو قرآن پ روایات معصومین اومده اینجا هم خیلی ها دچارش شدن اگه اعتقاد ندارید لطفا وارد نشید 🙏🌹

❤️ب دعانویس و فااالگیر ها مراجعه نکنید از خدا کمک بخوایید چون فقط اونه ک میتونه نجاتتون بده اول از همه جمع بندی صفحه ۱۴ تاپیک م رو بخونید و بعد مطالب از صفحه اول تا آخر بخونید مرتب تا سردرگم نشید چون مطالب هی آپدیت کردم 

اگر عکس ها واضح نیست روش بزنید واضح میاره 

برای سلامتی و فرج آقا دعا کنید و لطفا این لینک ک میذارم برای هر کسی ک می دونید مشکل ماورایی داره بفرستید❤️

یا حق 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9637303/سوره-شریفه-بقره-معجزه-قرآن-کریم

خدا با من است 🙌🌹