2777
2789
عنوان

زخم آبله مو کندم جاش چال شده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1241 بازدید | 43 پست

منم آبله گرفتم ۸ سال پیش کل بدنم پر شده بود 

خیلی حواسم بود دست نزنم و تو خواب هم خیلی رعایت میکردم رو شکم نمیخوابیدم 

فقط یکی رو صورتم کنده شد که جاش خیلی کم و کوچولو مونده 

حس میکنم پر شده تا حد زیادی

چون قبلا معلوم بود الان تا زیاد دقت نکنی معلوم نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم آبله گرفتم ۸ سال پیش کل بدنم پر شده بود   خیلی حواسم بود دست نزنم و تو خواب هم خیلی ر ...

دکتر نرفتید چن وقت گذشت جاش  پر شد؟🥺😭

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ

مرسی وای من اگه اینجوری بود غمی نداشتم چقد خوبه آدم سن کم بگیره جاش میره من الان ۲۴ سالمه پوستم مثه بچهذها نیس که سریع خوب بشه😭

نه دکتر نرفتم  ولی الان ۸ سال گذشته  فکر کنم با مرور زمان جاش کمتر دیده میشه پر شده  ...

😭😭😭😭اخه من ۲۴ سالمه معلوم نیس اصن پوستم کلاژن سازی ش به درد پر کردن جای آبله بخوره 😭😭😭😭😭

نرم شده بود نمیدونم چرا کندم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭خیلی جای بدیه 

برا من یدونه کوچولو رو ببنیم بود رفت دیگه بعد ۲۰ سال 😅 اکه نرم شه بیافته جاش میره دوباره

ولی اگه با دست بکنی جاش میمونه.ببین وقتی کنده میشه باید زیرش زخم و خونی نباشع 

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
برا من یدونه کوچولو رو ببنیم بود رفت دیگه بعد ۲۰ سال 😅 اکه نرم شه بیافته جاش میره دوباره ولی اگه ب ...

اگه زیرش زخم و خونی نباشه جاش میمونه؟

نگران نباش فوقش یه دکتر میری خوب میشه پوست تا ۳۰ سالگی کلاژن سازی داره 

خیلی حالم بده واقعا میخوام بمیرم😭

اگه زیرش زخم و خونی نباشه جاش میمونه؟

نه میره ب مرور زمان 

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤