2777
2789
عنوان

چیشد ک نی نی سایت زیاد اومدین؟!!

85 بازدید | 19 پست

من خودم همش خواننده بودم...حتی بعد اینک اکانت ساختم..بعد از فیلتری اینستا اینجا فعال شدم😬🦦

🤍  من با همه خوب و مهربونم! اگه جز اون همه نیستی بیشتر به حرفات فک کن!💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرموقع حالم بد باشه میام هرشبم خاموش میخونم تاپیک هارو چندین ساله

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم

حس این که چیزی که بلدم رو به کسی بگم و بهش کمک کنم رو دوست دارم . 

در کنار این که هر سوالی هم دارم اول اینجا سرچ میکنم بالای ۹۰ درصد موارد یه تجربه وجوابی براش وجود داره 😁

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نه ماهه منتظرم باردار بشم اومدم تا از تجربیات دیگران استفاده کنم عزیزم 😊

ایشالله کوچولوتو زود زود بغل کنی🥰😍

هرموقع حالم بد باشه میام هرشبم خاموش میخونم تاپیک هارو چندین ساله

🥲 پس دعا کنیم هیچوخ اینجا نباشی

حس این که چیزی که بلدم رو به کسی بگم و بهش کمک کنم رو دوست دارم .  در کنار این که هر سوالی هم ...

تو سرچ کن   مواد مذاب اتشفشان فوجی یاما از چی تشکیل شده اولین چیزی ک بالا میاد نی نی سایته😅

تو سرچ کن   مواد مذاب اتشفشان فوجی یاما از چی تشکیل شده اولین چیزی ک بالا میاد نی نی سایته😅

اره واقعا 😂😂 ولی جدا از شوخی به جز بحث های بیهوده که همیشه توی نی نی سایت راه میفته خیلی از بیماریا یا مشکلات رو میشه اینجا تجربه بقیه رو خوند و اقلا از نظر روحی به ادم کمک میکنه که ببینه بقیه هم این راهو رفتن یا چه کارایی کردن که نتیجه بهتری گرفتن 🙂

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اره واقعا 😂😂 ولی جدا از شوخی به جز بحث های بیهوده که همیشه توی نی نی سایت راه میفته خیلی از بیماری ...

اره دقیقا👌🏻