یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم
تو سرچ کن مواد مذاب اتشفشان فوجی یاما از چی تشکیل شده اولین چیزی ک بالا میاد نی نی سایته😅
اره واقعا 😂😂 ولی جدا از شوخی به جز بحث های بیهوده که همیشه توی نی نی سایت راه میفته خیلی از بیماریا یا مشکلات رو میشه اینجا تجربه بقیه رو خوند و اقلا از نظر روحی به ادم کمک میکنه که ببینه بقیه هم این راهو رفتن یا چه کارایی کردن که نتیجه بهتری گرفتن 🙂
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚