2777
2789

پسرم ۱۴ ماهه شه  یک هفته س سرما خورده بردمش دکتر ( هم عمومی هم متخصص و بیمارستان کودکان ) کلی دارو و شربت دادن ولی هیچ تغییری نکرده هر چی میخوره بالا میاره و اشتها نداره و سرفه های شدید چرک دار میکنه و خیلی بی تابه و آبریزش بینی داره 

میشه راهنمایی کنید غیر دارو چی بهش بدم بخوره زود تر خوب بشه 

ممنون ❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمتر از دو هفته خوب نمیشه.کنارش با ماسک بشینید.بخور روشن کنید و رو پیشونی و سینوسها روغن بنفشه بزنید.

همون داروها رو بده.انشالله به دور دوم و سوم نمیری

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
کمتر از دو هفته خوب نمیشه.کنارش با ماسک بشینید.بخور روشن کنید و رو پیشونی و سینوسها روغن بنفشه بزنید ...

تو همین یک هفته واقعا اذیت شدم انقدر که بی تاب بوده و بالا آورده 

ممنون از راهنماییت ❤️❤️

بردمش بیمارستان اطفال گفت نیاز نیست به بستری حتی آمپول نداد بهش

بیپارستان خودش الودس.مجبور نباشی درخواست نده.حوصله کن.

آنتی بیوتیک دکتر نوشت براش؟ شربت گل بنفشه من به دخترم دادم سرفه هاش کمتر شده و داره خوب میشه 

آره داده ولی متخصص که بردمش اون و حذف کرد و یه چند تا دارو دیگه داد 

شربت گل بنفشه از کجا باید بگیرم

میترسم بد تر بشه  همینکه بی اشتهایی داره خیلی بده وگرنه اگه چیزی می‌خورد بهتر بود

بچه سرما بخوره .خیلی کم چیزی میخوره.انگار مکانیسم اینه معده خالی باشه.

بچه من الان ۷ ماهس بعد یک ماه داره بهتر میشه.اشتباه کردیم بعد مریضی مراعات نکردیم.داشت خوب میشد یهو عود کرد.براش اسپری اسم و فلان هم دادن.

انشالله با همون نسخه خوب میشه.حوصله کن .تا دارو ها تموم بشه

آره داده ولی متخصص که بردمش اون و حذف کرد و یه چند تا دارو دیگه داد  شربت گل بنفشه از کجا باید ...

از دارو خونه مارک باریج بخری که بهتره اگه نبود مارک های دیگه هم خوبه 

شربت بنفشه باریج 

من بنفشه باریج این سری پیدا نکردم داروخونه های اطرافم شربت بنفشه کیمیاگران داشتن خریدم میدم به دخترم سرفه هاش بهتره

اگه خیلی بی تابه شربت استامینوفن بده بهش نصف وزنش 

برای ابریزش بینی هم من شربت نئوتادین مخصوص اطفال میدم به دخترم قطع میشه آبریزش بینیش

دکترش رو عوض کن آنتی بیوتیک بخوره خوب میشه 

بچه سرما بخوره .خیلی کم چیزی میخوره.انگار مکانیسم اینه معده خالی باشه. بچه من الان ۷ ماهس بعد یک ما ...

آره برای پسر منم اسپری آسم داد گفت بزنی سرفه ش بند مباد ولی تاثیری نداره