2777
2789

سلام دوستان .روزگارتون خوش.

تلگرام اصلی من با فی.ل.ت. ر شکن و حتی با قوی‌ترینِ پ.رو.کسی‌ها هم بالا نمیاد.

حتی از دستگاه دیگه هم نشد. 

میخواستم بدونم اگر تلگرام طلایی یا موبوگرام یا هر نسخه از تلگرام رو نصب کنم، آیا 

وقتی شماره‌ی خودم رو بزنم و همین اکانت تلگرامم بیاد بالا، توی تلگرام اصلی چیزی پاک نمیشه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تونستین ایکس پلاس نصب کنین بدون فی لتر شکن باز میشه.قبلی ها رو پاک نکنین .اول اینو نصب کنین چون پیامک نمیاد.به تلگرام قبلی کد میاد

کاربر آقا.چرا از سایه های شب بترسم.تو خورشید رو به دست من سپردی.

اگه تونستین ایکس پلاس نصب کنین بدون فی لتر شکن باز میشه.قبلی ها رو پاک نکنین .اول اینو نصب کنین چون ...

ممنونم. 

فقط برای اکانتم مشکلی پیش نمیاد؟

چون من دسترسی به تلگرامم ندارم و فقط برای اینکه کارم خیلی واجبه میخوام نسخه‌های دیگه رو امتحان کنم تا به اکانت اصلیم برسم. و بتونم کارم رو انجام بدم.