2777
2789
عنوان

شوهرم خوابه گوشیشو چک کردم حالم خیلی بده کاش نمیدیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1635 بازدید | 91 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ربط داره عزیزم  خیر نگاه نکردم... 😐😐😐 چه دلیلی داره نگاه کنم چه ضرورتیه؟

واقعا هیچی ضروریتی ندارع اخه چه لزومی داره 

او مرا دیوانه وار دوست دارد یک بار در درونم جنگل های سبزمی کارد و یک بار آنها را میسوزاند
واقعا هیچی ضروریتی ندارع اخه چه لزومی داره 

شما تا حالا ب عنوان ی انسان بالغ ب خودت گفتی خب برم فیلم....  ببینم؟؟ 😐

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

شما تا حالا ب عنوان ی انسان بالغ ب خودت گفتی خب برم فیلم....  ببینم؟؟ 😐

نه والا اصلا خوشم نمیاد 

او مرا دیوانه وار دوست دارد یک بار در درونم جنگل های سبزمی کارد و یک بار آنها را میسوزاند
نه والا اصلا خوشم نمیاد 

خب همون دیگه 

حالا شما خودتون و نباید ناراحت کنید با وضعیتیم ک دارید

سعی کنید با آرامش پیش برید تو خلوت خودتون به طور غیر مستقیم با همسرتون صحبت کنید

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

خب همون دیگه  حالا شما خودتون و نباید ناراحت کنید با وضعیتیم ک دارید سعی کنید با آرامش پیش بر ...

اره باید همینکارو کنم

اره باید همینکارو کنم

ناراحت نباش عزیزم 

میدونم سخته 

اما وضعیت خودت و نی نی خیلی مهم تره الان 

سلام لوسی خوبی ب شوهرت گفتی ک گوشیشو چک‌کردی

سلام عزیزم نه نگفتم که چک کردم گفتم خواب دیدم ازاون فیلما میبینی کلی هم باهاش غرزدم که اگه ببینی من میدونم تو