2777
2789
عنوان

شوهرم خوابه گوشیشو چک کردم حالم خیلی بده کاش نمیدیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1635 بازدید | 91 پست
اره درسته    

همه مردا همینن همشون حتی  اونی ک پسر پیغمبره  نباید خودتو ناراحت کنی اعصاب خودتو خرد کنی ک شوهرت چرا فلان کارو کرد...ارامش خودتو حفظ کن سر چیزای هیچ و پوچ غصه نخور.ما زنا بدبختیم چون روحیمون حساسه  با کوچیکترین بدرفتاری از سمت شوهرمون خودمونو میبازیم.هزار تا فکر و خیال میکنیم ک نکنه ... . اصلا بهش نگو گوشیشو چک کردی خودتو کوچیک نکن.

خودش خوب میشه کی وقت میکنه ببینه؟  اگه شبا میبینه باهاش بیدار باش تا خوابش ببره تو روزم ک کار ...

دیدم یکی  تاریخش واسه امروزصبح وقتی من خواب بودم بود

او مرا دیوانه وار دوست دارد یک بار در درونم جنگل های سبزمی کارد و یک بار آنها را میسوزاند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا چقد بیخیال

یبار دیدم سرچ کرده تا چن وقت اون کلمه ای ک سرچ کرده بود و میگفتم و میخندیدم مسخره بازی درمیاوردم😂چیه مگه 

انقدر میکفتم هم من میخندیدم هم خودش میگفت زهرا بیخیال دیگه کچلم کردی

نشسته بودم رو دلش قلقلکش میدادم میگفتم بگو غلط کردم

دیگه چیزی ندیدم ولی ببینمم مهم نیس بساطه مسخره بازیام جور میشه فقط😂

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
همه مردا همینن همشون حتی  اونی ک پسر پیغمبره  نباید خودتو ناراحت کنی اعصاب خودتو خرد کنی ک ...

من اخه خیلی حساسم هزارجورفکرمیاد تو سرم الانم که باردارم خیلی کارارو نمیتونم مثه قبل انجام بدم اصلا حوصله دیگه ندارم ولی واقعا دلم شکست 

او مرا دیوانه وار دوست دارد یک بار در درونم جنگل های سبزمی کارد و یک بار آنها را میسوزاند
یا خیلی  حرفه ای  هست یا راهشو بلد نیست  غیر از این دو گزینه نیست

یا آدم نرمال و سالمی هست و نیازی ب دیدن این فیلما نداره 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

مگه نوجوونن اخه  که ببخشید نتونن کنترل کنن خودشونو....  مردی ک انقد درگیر دغدغه های زندگ ...

واقعا منم تعجب میکنم چرا اینقد عادیه

من اخه خیلی حساسم هزارجورفکرمیاد تو سرم الانم که باردارم خیلی کارارو نمیتونم مثه قبل انجام بدم اصلا ...

من  دقیقا مث تو بودم  الانم ک اینجوریم رو خودم کار کردم.طرز فکرتو دیدگاهتو تغییر بده ک روح و روان اسیب نبینه هیچ کس جز خودت برات مهم تر  نباشه.همه مردا همینن اینطوری نیست ک فقط شوهر شما اینطوری باشه  تو ذاتشونه دیگ.

بهش محترمانه بگو  ولی ن با دعوا.

یبار دیدم سرچ کرده تا چن وقت اون کلمه ای ک سرچ کرده بود و میگفتم و میخندیدم مسخره بازی درمیاوردم😂چی ...

عادی نیست 

نمیگم معضل بزرگیه الان شما ناراحت باشی غصه بخوری 

میشه کم کم از سرش بیفته 

مشغول شه کمتر شه و نهایت نره سمت این چیزا 

اما واقعا عادی نیست 

حتی تو جوامع غرب ک خودشون صنعت اینم کارو و فیلما رو دارن عادی نیست... 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

خب خب خب خوبه دیگ خودتو ناراحت نکن ک ناراحتی هیچ سودی نداره بارداری حساس شدی بخدا ولش کن توهم هرموقع خاست بیاد سمتت نزارش اما جاتو ازش جدا نکن منم ی موقعی هایی قهر ک میکردم جامو جدا میکردم بعد عین خیالش نبود بیشتر میدید ولی حالا ن دیگ نگاه نمیکنه چون اصلا وقتشو نداره بخدا همه میبینن منتها با خانوما خیلی حساسیم زود رنجیم فکرمون زود خراب میشه اصلا بهش نگو ک هیچ تاثیری نداره

من  دقیقا مث تو بودم  الانم ک اینجوریم رو خودم کار کردم.طرز فکرتو دیدگاهتو تغییر بده ک روح ...

نمیخام بفهمه گوشیشو چک کردم سعی میکنم غیرمستقیم بگم

ربطی به سالم بودن نداره.تو الان خودت تا حالا نگاه نکردی؟؟؟

خیلی ربط داره عزیزم 

خیر نگاه نکردم... 😐😐😐 چه دلیلی داره نگاه کنم چه ضرورتیه؟