2777
2789
عنوان

چرا بعضیا اینجورین

125 بازدید | 13 پست

من اصلا به کسی کاری ندارم تو زندگی ام 

همش سرم تو کار خودمه و شوهرمم همینه ولی نمیدونم چرا بعضیا اینجورین هرچی بهشون بی محلی ام میکنم ج نمیده انگار

مدام پشت من و همسرم حرف میزنن دوست دارم خفه اشون کنم دیگه 

چرا بچه نمیارید؟چرا اونجا خونه خریدن؟چرا زنه میره سرکار؟چرا داره درس میخونه ؟چرا و زهرمار ب شماها چه آخه

چیکارشون کنم؟مخم دیگه نمیکشه

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

یعنی حالم داره بهم میخوره

من این گوشه دارم چیپس و ماستم‌میخورم کله اشون تو زندگی منه

مخصوصا دخترخاله همسرم 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جمعه ی مهمونی دعوت بودیم خونه دایی همسرم مدام تو جمع زنونه خاله همسرم میگفت عزیزم چرا بچه نمیارید؟تا کی آخه کار؟پس زندگی چی؟

توضیح دادم ک ب خدا کار هم جزو زندگیه و مسئله مادر و پدر شدن ما خیلی شخصیه بعد رو کرد ب زن دایی های همسرم ک حتما مشکلی هست واااای دوست داشتم خفه اش کنم 

بجای اینکه دنیارو فرش کنی خودت کفش بپوش  امیدوارم بفهمی چی میگم

ن والا

وااای خیلی ناراحتم از رفتاراشون دیگه همسرم میگفت جوابشون میدادی 

گفتم چی بگم ب خدا هرچی ک اینا میگن خیلی خصوصیه فقط ب من و تو ربط داره

منظورم این بود که تو نمیتونی جلوی دهن بقیه رو بگیری ولی میتونی اهمیت ندی!اهمیت ندادن دست خودته 

من اصلا اهمیت نمیدم تو این ۵سالی ک وارد خونواده اشون شدم همینن 

من اصلا ج هیچی نمیدم اگه گاهی ب تذکر لازم باشه همسرم ج میده ما نمیخوایم احترام تو خانواده هامون از بین بره اما واقعا دیگه دارن اذیتم‌میکنن حرفاشون دلم میشکونه

من اصلا اهمیت نمیدم تو این ۵سالی ک وارد خونواده اشون شدم همینن  من اصلا ج هیچی نمیدم اگه گاهی ...

اگه اهمیت نمیدادی الان اینجا تاپیک نمیزدی ببین قبول کن آدما تفکراشون فرق داره اونا هیچ درکی ندارن که تو در چه حالی...

نباید تفکر بقیه برات مهم باشه مگه نمیگی بچه نمیخوام خب نخوا فلانی هی بپرسه چرا بچه نمیخوای هی بپرسه چه اهمیتی داره 

برای خودت ارزش قائل باش 

میخوابم،شاید یادم بره

عزیزم اونا مجبورن درباره تو حرف بزنن چون خودشون هیچ هنری ندارن که باهاش سرگرم بشن جز فضولی.

بی تفاوت باش حتی توضیح نده که بدتر بهت پیله می کنن و هدفشونم همینه.

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
اگه اهمیت نمیدادی الان اینجا تاپیک نمیزدی ببین قبول کن آدما تفکراشون فرق داره اونا هیچ درکی ندارن که ...

درسته 

خیلی ناراحتم کرده بودن 

من انقدر هدف دارم تو زندگی ام ک نیازی ب توضیح نمیبینم 

حق با شماست

ممنونم از نظرتون

عزیزم اونا مجبورن درباره تو حرف بزنن چون خودشون هیچ هنری ندارن که باهاش سرگرم بشن جز فضولی. بی تفاو ...

ممنونم عزیزم

از جمعه ذهنم درگیر حرفاشونه و خیلی ب شدت ناراحت بودم ک اصلا چرا و ب چه دلیل اینجورین براش ج پیدا نکردم

ممنونم از نظرت عزیزم