اول سلام امیدوارم حالتون خوب باشه و سلامت باشید در کنار خانواده تون
میخوام از وضعیت درسیم بگم من امسال پایه دهم هستم تیر آزمون دادم و نمونه قبول شدم و الان دهم تجربی هستم
من ۹ سال تو مدرسه ی عادی درس خوندم و همیشه شاگرد اول بودم و هیچ وقت معلمی نبوده که از من ناراضی باشه معدلم هم فقط یکبار اونم اولین کارنامه ماهانه که پایه هفتم دادن ۱۸ شدم و گرنه بعد از اون همه بالای ۱۹ و ۱۹ و نیم معدل پایانی نهم هم ۱۹/۹۳ شدم من قبل از اینکه وارد مدرسه نمونه بشم می دونستم که خیلی با مدرسه ای که توش تحصیل کردم فرق داره و حتما باید خودمو بکشم بالا تا افت تحصیلی نداشته باشم اما حالا من افت شدید تحصیلی کردم و نمره های درس هایی مثل ریاضی و شیمی خیلی خیلی پایینن واقعا فکرشو نمی کردم اینطوری بشه خیلی بد شدن نمره هام تلاش می کنم ولی نمیشه بچه های کلاسمونو که می بینم همه نمره هاشون عالین خیلی غصه می خورم دیگه نمی تونم تو روی مامان بابام نگاه کنم حتی از معلممون هم خجالت می کشم هر روز خودمو سرزنش می کنم هر چقدر که تلاش می کنم نمیشه امتحان ترم ریاضی مو خیلی تلاش کردم واسش ولی می دونم بد دادم البته امتحانش خیلی سخت بود همه می گفتن ولی آخه من امتحانای قبلی رو هم خوب ندادم گفتم افت تحصیلی دارم تازه اومدم دهم یه مدرسه ی دیگه تا ۱ ماه اول درست میشه الان ترم ۱ گذشت هیچی نشده هر روز داره بدتر میشه من نمی تونم یه امتحان ریاضی مدرسه رو بیست بشم چجوری تو کنکور قبول بشم بخدا خیلی خجالت میکشم از بابا و مامانم خیلی ناراحتم خیلی خیلی شرمنده شونم خیلی شرمنده ام خدا هیچ بچه ای رو اینطوری شرمنده پدر و مادر نکنه دلم میخواد بمیرم اینکه بمیر هزار بار بهتر از اینکه پیش مامانم بابام مخصوصا بابام با نمره های بد برم خیلی ناراحتم 🥺🥺🥺🥺😭😭😭