2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی کی میان خوب سوابق تحصیلی تاثیر داره دیگه مگه خودت معدلت رو نمیدونی😐💔

نتایجو میگه کی میان

آیدی روبیکا برای ف.ال قران وکف بینیMobbina34 فقط خانما❤هزینه بعد از رضایت شما و در حد توانتون❤
یعنی حتی نمرات دهم و یازدهم تاثیر داره یا فقط نهایی دوازدهم؟؟؟

از سال دیگه یازدهم نهایی میشه امسال که دیگه نمیتونن نهاییکنن باید از اول سال بهمون میگفتن که نگفتن دیگه ولی سال بعد من شنیدم دهم و یازدهم و دوازدهم نهاییه😐💔😢

یعنی چی کی میان خوب سوابق تحصیلی تاثیر داره دیگه مگه خودت معدلت رو نمیدونی😐💔

نه ببین جدا از کنکوره دفترچه انتخاب رشتش ینی بدون اینکه کنکور بدی بر اساس معدل دیپلمت میری دانشگاه بعد حالا گفته بودن ک دهه سوم دی میاد نتایجش ولی نیومده هنوز

از سال دیگه یازدهم نهایی میشه امسال که دیگه نمیتونن نهاییکنن باید از اول سال بهمون میگفتن که نگفتن د ...

وای چ بد مطمئنی

آیدی روبیکا برای ف.ال قران وکف بینیMobbina34 فقط خانما❤هزینه بعد از رضایت شما و در حد توانتون❤
از سال دیگه یازدهم نهایی میشه امسال که دیگه نمیتونن نهاییکنن باید از اول سال بهمون میگفتن که نگفتن د ...

جدییییییی؟اینطوری ک فک کنم احتمال تقلب و اینا بالاست 

نه ببین جدا از کنکوره دفترچه انتخاب رشتش ینی بدون اینکه کنکور بدی بر اساس معدل دیپلمت میری دانشگاه ب ...

ینی دانشگا ازداد؟من همیشه تو اخبار میبینم ولی متوج نمیشم منظورشو😐😂

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.

نتایجو میگه کی میان

نتایج چییی خب معدل رو که میگی شما باید کنکور بدی اگه دوازدهمی دی میخوای بدی بعد بری امتحان نهایی تو هم خوب بدی بتونی رشته خوب قبول شی الان هم فکر کنم ایشون ترمیم معدل وگرنه هنوز امتحان نهایی دوازدهم نشده کههه🤦‍♀️💔