2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجبورم کردن

😐💔نارات نشی ولی وا د هل چرا بای  کسی که یه رشته دیگه رو خونده مجبورش کنی کنکور یه رشته دیگرو بدهههه وقتی درساشو بلد نیست😐💔خب از اول میرفتی تجربی دیگه💔😐خانواده مجبورت کردن؟

آخیییی عزیزمم♥️🥺 ببین ریاضی و فیزیک یطوریه ک باید هر روز تمرین کنی تست بزنی ک راه بیوفتی کلن همیشه ...

اوهومن تست فیزیک سعی میکنم بزنم ولی ریاضی اصلا نمیشه هر تست یه نکته جدیدند دارههه بخدا الان دو روزه دارم استراحت میکنم تعطیلیم خیلی خوبه دوباره استراحت میخوام💔😐

مدرسه تیزهوشان بودم...اینقده درس خوندم قبلن ولی سال کنکورم مشکل پیش اومد واسم خراب شد:)الان کلن نمیت ...

آهان مدرسه تیزهوشان پس خیلی تو قبولی تاثیر نداره؟

من سر این تیزهوشان اینقدر حرص خوردم الان خداروشکر میکنم خوب شد نرفتم وگرنه اصلا نمیتونستم معدل خوبی بیارم توش بسکه سخت گیرن😐😅😢

آهان مدرسه تیزهوشان پس خیلی تو قبولی تاثیر نداره؟ من سر این تیزهوشان اینقدر حرص خوردم الان خداروشکر ...

چرا خیییییلی تاثیر داره ولی متاسفانه من از نیمه دوم دهم به بعد مجازی بود کلاسام شرکت نکردم

😐💔نارات نشی ولی وا د هل چرا بای  کسی که یه رشته دیگه رو خونده مجبورش کنی کنکور یه رشته دیگرو ...

زیستو سه سالو هم همون سال آخر خوندم ولی خب نرسیدم کامل تستای سه سالو بزنم

چرا خیییییلی تاثیر داره ولی متاسفانه من از نیمه دوم دهم به بعد مجازی بود کلاسام شرکت نکردم

آهان کلی دلیل نمیشه کسای که تیزهوشان نمیرن شانس قبولی ندارن😐😅شما دوستاتون قبول شدن؟

زیستو سه سالو هم همون سال آخر خوندم ولی خب نرسیدم کامل تستای سه سالو بزنم

واییی چه بد چرا یهویی مجبورت کردن مقاومت نشون دادی واقعااا؟😐💔😢الان بهشون بگو اگه گزاشته بودید کنکور رشته خودمو بدم تا الان خانم مهندس شده بودم😐💔

آهان کلی دلیل نمیشه کسای که تیزهوشان نمیرن شانس قبولی ندارن😐😅شما دوستاتون قبول شدن؟

دو رقمی سه رقمی...داشتیم خیلی ولی خب باز بستگی ب خود شخص داره و بخاطر اینک تیزهوشان سخت تر میگیرن و دبیراشون بهترن و دانش آموزا بینشون رقابت هست نتایج خوبی میدن بیرون