2777
2789
عنوان

خانمای شیرازی بیایین

43 بازدید | 3 پست

دوستان گل شیرازی من دارم از مشهد اسفند ماه میام مسافرت شیراز بنظرتون قیمتای شیراز مناسبه برای خرید عید یا مثلا میشه بازار مناسبی پیدا کرد یا ن؟کلا هر انچه در مورد شیراز باید دونست قبل مسافرت..مکانای تفریحیشو بازارای ارزون و شیکشو ک دست خالی برنگشت از توش

خدایا کمکم کن ب چیزایی ک میخام برسم❤

قدمتون برچشم 

بازار های قدیمی قیمت بهتری داره پاساژا خب شیک تر وگرون تره ولی خب بازار وکیل بازار امام  بازار شاهچارغ بستگی داره چی بخوای بخری توی مپ کلی پارک های خوب معرفی می‌کنه هتل هم چند ستاره میخای خونه اجاره میدن اتاق و...‌ هتل های خیابون زند بیشتر توریستی هست

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم
قدمتون برچشم  بازار های قدیمی قیمت بهتری داره پاساژا خب شیک تر وگرون تره ولی خب بازار وکیل باز ...

مرسی عزیزم.. هتل رزرو داریم فقط من دنبال بازار قیمت مناسبم و مکان های تفربحی و این که لباس میخام و کیف و کفش بازار وکیل و بازار شاهچراغ قیمتا مناسب تره؟

خدایا کمکم کن ب چیزایی ک میخام برسم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم.. هتل رزرو داریم فقط من دنبال بازار قیمت مناسبم و مکان های تفربحی و این که لباس میخام و ک ...

اره اگه مارک‌میخای که آدرس جاهای دیگه بدم

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم