2777
2789
عنوان

من چرا خوب نمیشم😔

652 بازدید | 87 پست

بچه ها همش کارم گریه ست حس پوچی دارم خسته ام

افسردگی دارم

ارشد قبول شدم ولی نمیتونم برم سختمه تحمل بعضیا

حس میکنم از همه عقبم

یکی از دوستام باهام دعواش شد زنگ زد گفت انقدر بیخودی همه تنهات گذاشتن روزی ده بار حرفش تو ذهنم تکرار میشه بعد گریه ام میگیره

همش افتادم توی تخت

استرس دارم برای هرچیزی 

وسواس فکری دارم نمیتونم حتی یه تصمیم قطعی بگیرم

میترسم برم دنبال کار

نمیتونم توصیه های روانشناسم رو انجام بدم 

خیلی خستم خیلی چرا تموم نمیشه😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید فقط نیاز به استراحت داری..

استراحتی که بی دغدغه و بدون عذاب وجدان کاری که میخوای انجام بدی

میتونه اون کار دراز کشیدن باشه حتی

تا خودت بخوای بلند شی نه به زورر جسمو روح تو مجبور کنی

نگو مثلا حتما و باید فردا باید برم حموم

بگو اگه شد

اگه نرفتی یه روز دیگه میری

من خودم تجربه شو داشتم به خاطر همین این برام جواب بود

اگه به خاطر افسردگی از روانشناس جواب نگرفتی میتونی به یه روانپزشک حاذق هم فکر کنی

افسردگی مثل سرماخوردگی میمونه شایع و فراگیره 

اتفاقا امروز داشتم فکر میکردم یهو چی باعث شد خوب شدم ،البته خیلی از دوره دارو درمانبم گذشته ی رگه هایی از افسردگی هنوز دارم ولی خییییییلی حالم خوبه خییییلی ،باورت میشه صبح ها پا میشم کار خونه انجام میدم

قبلا میخابیدم تا ساعت یازده حمام میرفتم و ی چیز اندک میخوردم یک میخابیدم تا پنج و شش باز ی کم با گوشیم ور میرفتم هشت 

شب میخابیدم تا یازده فردا 

ولی الان شش صبح بیدارم و حسم خیلی خوبه اروم اروم دنبال برنامه های جدید هم هستم تا زندگیم جهت دار بش

ه

سلام،میخاستم بهتون بگم من یک فرزند طلاقم ک از بدو تولدم افتادم تو تلاش ،تلاش برای ساختن و نشدن و نتونستن هی شکست خوردم و شکست خوردم و تنشهای زیاد تحمل کردم این روزا خانوم شدم و وقت ازدواجمه اما تنهام و پر از وحشت،وحشت شکست و الان میفهمم واقعا رنج نداشتن پدر و مادر هرروز چقدر وحشتناک تر از قبله،فقط باهاتون درد و دل کردم ممنون میشم برام دعا کنید که بالاخره کسی بیاد تو زندگیم ک قلبم و همه وجودم آروم بگیره خیلی تنم لرزیده همه این سالها😪❤من ی پرستار مهربونم ک عاشق مریضامم حتی تو اوج خستگی و بی حوصلگیم ،گاهی شده با اشکشون اشک ریختم،گاهی از نگرانیشون و چیزایی ک خبر ندارن اشک ریختم خیلی وقتا پیش اومده تا بیمارستانهای دیگه ک ارجاع شدن پیگیر احوالشون شدم و خبر نداشتن،خیلی وقتا تایم کمی ک خونه هستم ب فکرشون بودم ،خیلی وقتا با غم خیلی هاشون غصه خوردم با معجزات خیلی هاشون قلبم خندیده ،خلاصه ک با خیلی هاتون زندگی کردم و تو دلم پا ب پاتون اومدم و نفهمیدید خلاصه ما اینیم همشم بد اخلاق و جیغ جیغو نیستیم 😀 و قطعا خدا در من چیزی دید ک توی این حرفه قرارم داد ازش ممنونم ب هر حال❤

اخرین بار بهم گفت سعی کن جوری باشه که همه هستن تو خیلی عقبی به قول دوستمون هر روز فکر میکنم از چی عقبم چرا نمیفهمم و....😞💔😢

چایی اَم وَقتّی سَردّ مّیشع میر-یزَنِشً بیرونّ:)حا'لا تُ هِی' فِکر کُن سَرّد بّاشی جَذّابِ مّیشی&  

منم داغونمم چ کنم با ناباوری ها 

خیلی از آدمای دورم کلافه ام خسته ام 

انگار یکی تو مغزم جیغ می‌کشه 

فریادی از بغض خسته تر از خسته ولی محکوم ب ادامه دادن 

هیچوقت نتونستم حالم خوب باشه و نشاطی ک بقیه همسن و سالام و دارن تجربه کنم راستش وقتی میبینم یکی حالش خوبه خیلی حسرت میخورم 

واقعا حالم بده

چراانقدرمیشینی فکرتودرگیرویزهای بیهود میکنی بلندشو به خودت بیادرستو ادامه بده ثابت کن قوی هستی کتاب زیاد بخون موزیکهای ارامش بخش گوش بده غذایی روکه دوستداری بخور برقص 

به خودت برس ارتباط بگیر بابقیه ازاین فرصتها لستفاده کن کتاب کمانگیررو بخون کتاب ملت عشق رو بخون 

کتاب تکه هایی ازیک کل منسجم روبخون 

افسردگی کدوم دردیه بابا بهش بها نده خفت میکنه هاااا 

بندازدور افمارمنفی رو چتونه بخدا وارد زندگی زناشویی بشید بعد هیچی ازتون نمیمونه بلند شو خودتو توایینه برنداز کن 

تموم کن افکار منفی رو

فقط خدا

افسردگی خیلییی بده

مخصوصا اگر افسردگیت شدید باشه یک گوشه میفتی هیچ کار نمیتونی بکنی من کل تابستون به همین وضع گذشت ولی عیچ فایده ای نداره فقط روزات تلف میشن 

یک فکری به حال خودت بکن

حتما روزی دوساعت ورزش کن و اگر میتونی کلاس جدید ثبت نام کن و ....