2777
2789

شناسنامش لازمه ک همرام باشه؟

🔴آقایون اجازه ی لایک کردن و ریپلای زدن و ورود به تاپیک هامو ندارن🔴                 متاهل و متعهد💑💍

بله شناسنامه ميخواد

بليطم بايد بگيرين

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله شناسنامه ميخواد بليطم بايد بگيرين

جدی؟ پیشم نیس شناسنامش🤦‍♀️

🔴آقایون اجازه ی لایک کردن و ریپلای زدن و ورود به تاپیک هامو ندارن🔴                 متاهل و متعهد💑💍

آره باید براش بلیط بخری البته بلیطش رایگانه و فقط هزینه بیمه رو میگیرن شناسنامه هم باید حتما همراهت باشه تو فرودگاه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

یه بچه ۲۳ ساله هم باید ببری

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بله بايد باشه از گيت نميذارن رد شين بدون شناسنامه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

آره باید براش بلیط بخری البته بلیطش رایگانه و فقط هزینه بیمه رو میگیرن شناسنامه هم باید حتما همراهت ...

ممنونم از راهنماییت🌹

البته منم شناسنامه اش همرام نبود عکس شناسنامه اشو داشتم دقیقا پسرم یک ماهش بود متصدی که بلیط ها رو چک می‌کرد گفت زنگ بزن شوهرت زنگ زدم اونم تمام اطلاعات شناسنامه رو باهاش چک کرد تا مطمئن شد آخه شوهرم همرام نبود

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
کی هست؟

من

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

البته منم شناسنامه اش همرام نبود عکس شناسنامه اشو داشتم دقیقا پسرم یک ماهش بود متصدی که بلیط ها رو چ ...

خب منم شوهرم باهام نیست و شناسنامه بچم پیش اونه.ینی منم میتونم اینکارو کنم؟ یا بگم برام پست کنه؟