2777
2789
عنوان

با بچه یک ماهم باید با پرواز بریم سفر

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 25 پست
بسلامتي عزيزدلم كجاست ك با هواپيما ميخايد بريد

جنوبیه گل پسرم

🔴آقایون اجازه ی لایک کردن و ریپلای زدن و ورود به تاپیک هامو ندارن🔴                 متاهل و متعهد💑💍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جاااااااانم😍میبرید نی نی رو ببینن؟ عزیزم سرچ کن ببین راهی پیدا می‌کنی بچه تو هواپیما گوشش اذیت ...

اره😍

شنیدم لحظه ای ک هواپیما بلند میشه و میشینه یا باید پستونک بزارید دهنش یا شیر بخوره

🔴آقایون اجازه ی لایک کردن و ریپلای زدن و ورود به تاپیک هامو ندارن🔴                 متاهل و متعهد💑💍
خب منم شوهرم باهام نیست و شناسنامه بچم پیش اونه.ینی منم میتونم اینکارو کنم؟ یا بگم برام پست کنه؟

فروگاه اصفهان که اینطوری بود شاید فرودگاهی که شما میری سخت گیری اش بیشتر یا کمتر باشه بنظرم لازم نیست پست کنه همون عکس از صفحات شناسنامه بچه و شوهرت همرات باشه کافیه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
فروگاه اصفهان که اینطوری بود شاید فرودگاهی که شما میری سخت گیری اش بیشتر یا کمتر باشه بنظرم لازم نیس ...

اگه باعکس حل شه ک خوبه

اره😍 شنیدم لحظه ای ک هواپیما بلند میشه و میشینه یا باید پستونک بزارید دهنش یا شیر بخوره

کف دستاتم بذار رو گوشش فشار بده مهماندار هواپیما بهم گفت یا میتونی  لیوان یه بار مصرف رو گوشاش بذاری

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
کف دستاتم بذار رو گوشش فشار بده مهماندار هواپیما بهم گفت یا میتونی  لیوان یه بار مصرف رو گوشاش ...

چه جالب باشه حتما

به به الهي ب سلامت و خوشي بريد عزيزم

سلامت باشی عزیزم🌹❤️

خب خداروشکر پس مشکلی پیش نمیاد سفره خوب و بی خطری داشته باشین😍😍😍

انشالله ک نه. 

ممنونم عزیزم😍❤️