2777
2789
عنوان

لطفا به بچه هاتون فشار نیارین اونام ادمن

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 32 پست
سعی کن درس رو مفهومی بخونی و نمراتتم بره بالاتر چون کنکور واست راحت تر میشه.  اگه یه درسو ضعیف ...

ضعیف نیستم یکیش حالم بد بود

اون یکیم بخاطر بی دقتی جدابشون درست بود ولی یا مثلا تبدیل واحد نکرده بودم یا مثلا فرمول نداشت 

مرا دردیست اندر دلکه گر گویم زبان سوزدو گر پنهان کنم؛ترسم که مغز و استخوان سوزد                             
خب وقتی امکانات نباشه و شما استعداد درس خوندن داری حیف نیست نخونی ؟اصلا تو سن دانش آموزا چی از درس و ...

شما چن سالتونه؟! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا نمره مهم هست.

من به تازگی فارغ التحصیل شدم و یه رشته ی خیلی خوب خوندم. کاملا درکت میکنم .فشار خانواده ها همیشه هست. روی من هم بود.

ولی اینو خوب میدونم کسی تو کنکور موفق هست که ۲۵صدم هم براش مهم باشه. حقیقتا بین هم کلاسی هام و هم دانشگاهی هام ندیدم کسی براش مهم نباشه و رشته ی خوبی قبول شده باشه.

خودت رو گول نزن. واز این به بعد به نمره اهمیت بده‌ کنکور هم از همین درس هایی که داری امتحانشون میدی سوال میاد . تازه سخت ترم هست.

البته من نمیدونم منظورت از نمره ی افتضاح چیه . یعنی بالای ۱۵ یا پایین ۱۵؟

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
عزیزم خب دانش آموز باید درس بخونه  دانش آموزی که اتاق خصوصی پول توجیبی غذا خوراکی کتاب تست لبا ...

موافقم که دانش آموز باید درس بخونه. و در کل موافق صحبت ها تون هستم.

ولی خب شرایط برای همه یکسان نیست.

یسریا اتاق ندارن.پول کتاب تست ندارن یا به سختی کتاب تست رو اجاره می کنن.

یسری اوقات علاوه بر اینها یه مشکلاتی پیش میاد که دانش آموز نمیتونه درس رو کامل بخونه. 

و خب استرس میگیره و بد تر میشه.

شما چن سالتونه؟! 

۳۸ سال عزیزم 😅😅😅

یه پسر دانش آموز هم دارم ...همیشه هم به پسرم میگم تو دوتا راه داری یا درس نخونی به کم قانع باشی و بعدا که بزرگ شدی همیشه حسرت بکشی و زیر دست باشی 

یا درستو بخونی کنارش چندتا کار دیگه یاد بگیری بزرگ شدی خودت رییس خودت باشی 

قطعا نمره مهم هست. من به تازگی فارغ التحصیل شدم و یه رشته ی خیلی خوب خوندم. کاملا درکت میکنم   ...

15/75

ببین الان شاید خیلیا بگن نمره بدی نیس 

ولی من مدرسه عادی نیستم 

تا الان همچین نمره ای نداشتم 

خانوادم ک اصلا دیگه گوش نمیدن

خب وقتی امکانات نباشه و شما استعداد درس خوندن داری حیف نیست نخونی ؟اصلا تو سن دانش آموزا چی از درس و ...

عزیزم منو نه آزمون گذاشتن نه کتاب خریدن نه کلاس گذاشتن نه هیچ سی دی آموزشی! هیچی!

میگن تو باید پزشکی قبول بشی چون باهوشی فقط!

کنکور باید با مشاوره درست و برنامه ریزی دقیق باشه 

چند سال پیش بود ک همه بدون امکانات درس میخوندن

الان همه امکانات دارن عقب بمونی ازشون رتبه ات هم خراب میشه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
عزیزم منو نه آزمون گذاشتن نه کتاب خریدن نه کلاس گداشتن نه هیچ سی دی آموزشی! هیچی! میگن تو باید پزشک ...

اره درسته رقابت خیلی خیلی سنگینه 

تمام تلاشتو بکن من مطمعنم موفق میشی عزیزم 😍😍بودن کسایی که با شرایط خیلییی بد بهترین رشته قبول شدن حداقل دوتاشونو خودم میشناسم 

15/75 ببین الان شاید خیلیا بگن نمره بدی نیس  ولی من مدرسه عادی نیستم  تا الان همچین نمر ...

گاهی پیش میاد. ولی همیشه اینطور باشه خوب نیست. 

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
اره درسته رقابت خیلی خیلی سنگینه  تمام تلاشتو بکن من مطمعنم موفق میشی عزیزم 😍😍بودن کسایی که ...

بله درست

ولی من از لحاظ روحی هم تحت فشارم

مدام تحقیر میشم 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
۳۸ سال عزیزم 😅😅😅 یه پسر دانش آموز هم دارم ...همیشه هم به پسرم میگم تو دوتا راه داری یا درس نخونی ...

من درک میکنم مادرین و نگران آینده بچتون

ولی بنظرتون سلامتی بچتون مهم نیس 

بخاطر اینکه حالش خوب نبوده نتونسته موفق بشه یا ب هر دلیل دیگه ای 

فکرش به هم بریزه گریه کنه اینهمه فشارو تحمل کنه اونم تو سن حساس؟ 

گاهی پیش میاد. ولی همیشه اینطور باشه خوب نیست. 

ن اینجوری نبود 

نمره های این درسارو همیشه کامل بودم

ولی بنظرت خانواده قبول میکنه؟ 

من درک میکنم مادرین و نگران آینده بچتون ولی بنظرتون سلامتی بچتون مهم نیس  بخاطر اینکه حالش خو ...

عزیزم درسته واقعا حق با توعه 

درک میکنم پدر و مادرتو چون تمااام حال خوبشون تو موفقیت و خوشبختی شماست 

ایشالا جبران میکنی دیگه یادشون می‌ره نمره ی قبلیتو چند شدی 🥰🥰🥰🥰

عزیزم درسته واقعا حق با توعه  درک میکنم پدر و مادرتو چون تمااام حال خوبشون تو موفقیت و خوشبختی ...

ممنونم انشالله 

عزیزم خب دانش آموز باید درس بخونه  دانش آموزی که اتاق خصوصی پول توجیبی غذا خوراکی کتاب تست لبا ...

قربون دهنتون چقدررر لذت بردم از صحبتاتون داخل اين تاپيك ❤️

خدا جونم شکرت برا همه چى