2777
2789

تایپیک قبلیم نصفه شده بود الان ک دیدم 

من نمره سه تا از کتابام خیلی بد شده افتضاح 

ولی خانوادم ک درک نمیکنن

ینی چیزی نمیگنا ولی از حرفاشون و نگاهاشون معلومه. هی میگن ما ازت انتظار داریم فلان نمره بیاری بابا بقران منم ادمم ن فقط من کله دانش آموزا الان هی فک میکنم چقد پیششون شرمنده شدم آخه چرا اینقد فشار میارید ب بچه ها ما دوماه پشت سر هم امتحان داشتیم چرا خانواده درک نمیکنه هنوز خبر ندارن ولی میدونم بفهمن پیششون شرمنده میشم علاوه بر اون داییم منتظره کارنامم بیاد با دخترش مقایسه کنه نمیگه ک من دبیرستانم اون راهنمایی 

راهنمایی منم نخونده کامل بودم همشو از صب ک فهمیدم اینقد موهامو کشیدم و گریه کردم برا خودم نمره مدرسه مهم نیست فقط کنکور هدفمه از نگاهای بابام و شرمنده شدن پیش اونا حس بدی بهم دس داده😔😔 درحالی ک مثلا پیش میاد من همین کتابارو تست میزنم تو آزمونا هشتاد درصدم میزنم ولی کسی نمیبینه 

مرا دردیست اندر دلکه گر گویم زبان سوزدو گر پنهان کنم؛ترسم که مغز و استخوان سوزد                             
سال دیگه کنکور ۶۰درصد نمرات مدرسس الان دیگه اونام مهمن

ولی نمره نوبت اول آخه؟! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خب دانش آموز باید درس بخونه 

دانش آموزی که اتاق خصوصی پول توجیبی غذا خوراکی کتاب تست لباس و همه چیش حاضر و آماده هست پدر و مادر مثل غلام حلقه به گوش بچه نشستن ببیننن بچه چه دستوری میده اجرا کنن 

چرا بچه درس نخونه ؟

من یادمه یه بار نمرم ۱۹ونیم شد تو یه درسی

مامانم سرشو بست با دستمال خوابید گفت چون تو ۱۹.۵ گرفتی من اینجوری شدم

به خدا انقدر ناراحت شدم با اینکه بچه بودم.از یکی از دوستام پول قرض کردم کمپوت خریدم برا مامانم( چون خودم اونروز پولم رو خرج کرده بودم)

جالبه هنوز مامانم این قضیه رو با اب و تاب پیش بقیه تعریف میکنع

فکر میکنه خیلی کار خوبی کرده

عزیزم خب دانش آموز باید درس بخونه  دانش آموزی که اتاق خصوصی پول توجیبی غذا خوراکی کتاب تست لبا ...

یه دانش اموز دختر حق پریود شدن تو امتحانا رو نداره ن؟! 

با اون همه شرایط سخت ب کنار فقط دردش

دانش آموز اول از همه ادمه یکی مثله شما

عزیزم خب دانش آموز باید درس بخونه  دانش آموزی که اتاق خصوصی پول توجیبی غذا خوراکی کتاب تست لبا ...

وقتی اینا نباشن و صرفا انتطارشون بخاطر هوش آدم باشه چی؟

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
من یادمه یه بار نمرم ۱۹ونیم شد تو یه درسی مامانم سرشو بست با دستمال خوابید گفت چون تو ۱۹.۵ گرفتی من ...

وای بخدا دارم دیوونه میشم 

یه دانش اموز دختر حق پریود شدن تو امتحانا رو نداره ن؟!  با اون همه شرایط سخت ب کنار فقط دردش ...

یه پریوده دیگه عزیزم جراحی قلب باز که نیست شما نتونی برا چند تا امتحانت بخونی 

یه پریوده دیگه عزیزم جراحی قلب باز که نیست شما نتونی برا چند تا امتحانت بخونی 

پریودی داریم تا پریودی من ب شخصه بخاطر کیست میمیرم و زنده میشم وقتی پریود میشم

همه مثل هم نیستن

وقتی اینا نباشن و صرفا انتطارشون بخاطر هوش آدم باشه چی؟

خب وقتی امکانات نباشه و شما استعداد درس خوندن داری حیف نیست نخونی ؟اصلا تو سن دانش آموزا چی از درس و پیشرفت مهمتره ؟