2777
2789

#خبرفوری

مهد‌های کودک و مدارس و دانشگاه‌ها در تمام مقاطع تا پایان هفته غیر حضوری شد/ادارات فردا تعطیل است

🔹داوری، فرماندار مشهد #در_گفتگو_با_اخبارمشهد از غیرحضوری شدن مهد‌های کودک و مدارس و دانشگاه‌ها در تمام مقاطع از فردا یکشنبه ۲۵ دی ماه تا پایان هفته خبر داد.

🔹برای آزمون‌ها و امتحانات، مدارس و دانشگاه‌ها تصمیم می‌گیرند

🔹ادارات مشهد فردا غیرحضوری است اما برای تعطیلی در روزهای آینده هنوز تصمیمی گرفته نشده است

@AkhbarMashhad

باید تعطیل کنن سرده.ما که جنوبیم بخاطر سرما تعطیل کردن

توپ تانک دسته بیل دختر فقط با سبیل😎حافظ کل سوره قل هو الله احد م😌این کاربری دست هشت نفره من ،نوه عمه ی پدربزرگ مادر همسایمون،اون روی سگم،کودک درونم،و بقیه اهالی محل😐😑🥲🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای کاش شهر ما رو هم تعطیل میکردن چه حالی میده😄

Miiii سابق😐_دختر_شنی سابق😐 گزارش نزن بی فانوس خط ندارم دیه😒اسم کاربری ها یادم نمیمونههههه😶۹ماه🌑 تو آب🌊بودیم….بعدش تو هواییم☁️…..بعد میمیریم میریم تو خاک⚰️…..خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻 خدایا دستمال🧻 که هیچی… کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گمشده…تو بگو بهشت کدومه اصن تو این زمین بهشت کجا بود…. ۱۲ آذر ۱۴۰۱ قلبم از جا در اومد💔🥀

چرا اخه 

داره گرم میشه که

این پیام رو صبح دادن

🔸خداحافظی غول سرمای سیبری با مشهدیا و خراسانیا

🔹از روز یکشنبه ۲۵ دی، شدت سرما شکسته خواهد شد و بعد از ۵ روز متوالی تجربه دمای زیر صفر در مشهد، دمای هوا ظهر یکشنبه به ۲ درجه بالای صفر خواهد رسید.
🔹روند افزایشی دما تا روز سه شنبه تداوم خواهد داشت به طوری که ظهر سه شنبه دمای ۷+ در مشهد پیش بینی می شود.
🔹اما با توجه به پوشش برف منطقه همچنان شب ها سرد و‌ سوزناک خواهد بود.
@AkhbarMashhad

قدمت کاربری رِ رِ😵

توپ تانک دسته بیل دختر فقط با سبیل😎حافظ کل سوره قل هو الله احد م😌این کاربری دست هشت نفره من ،نوه عمه ی پدربزرگ مادر همسایمون،اون روی سگم،کودک درونم،و بقیه اهالی محل😐😑🥲🤣

چون ســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــرده

‌گمونم همه چی تقصیر نسترنهچون بعد اون هیچی دیگه نمونده باقی.😂من یه پسر خوشگل ناز دارم ک خیــلی دوسش دارم درسته که من به دنیاش نیاوردم اما شده یه تیکه از وجودم ❤😘😍