2777
2789
عنوان

بنظرت آدم موفقی هستی؟ چجور؟

225 بازدید | 17 پست

دوستان من خیلی دوست دارم اطرافم آدم های موفق باشن تا منم از بودنشون انرژی بگیرم

اما متاسفانه هر کی طرف ما هس همه به قول معروف له هستن و از اینا ک همش مینالن حتی دوستام...

من خیلی دوست دارم آدم موفقی باشم  و تلاش کنم واسه آیندم

اما واقعا اطرافیان هم روی آدم خیلی تاثیر دارن...

چیکار کنم موفق بشم؟ چیکار کنم بجنگم واسه هدفم؟ چجور تلاش و پشتکارم بیشتر کنم؟

ن باو ی افسرده تاپالم البته ی پیشرفت‌های ناچیزی دارما ولی 

ولی موفق میشم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تعریفت از موفق بودن چیه؟

طناب‌داری که‌ دور گلوی من نبوده داره خفه‌م می‌کنه    ب مامان چیزی نگو...تورو یادم میاد پسر جان...وقتی پسرم همسنت باشه و بهش بگم همیشه همه‌چیز رو به مامان‌ بگو.

علتش چیه که تلاش نمیکنی؟ هرچیزی یه علتی داره، درونی نه بیرونی

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤

من موفق نیستم ولی همه فکر میکنن هستم خیلی دوستامو نصیحت میکنم و ب زندگی امیدوار خداییش تاثیر هم داره همشم بهم میگن خوشبحالت خودت چقد موفقی ولی درواقع اصلا نیستم فقط بلدم دیگرانو راهنمایی کنم🥲😂

من موفق نیستم ولی با این شرایطی که دارم خوب دووم اوردم همینو یه موفقیت میدونم پیش خودم

البته که شاید بقیه فکر کنن بازندم ولی پیش خودم آبرو دارم حد اقل

گاهی در قعر چاه گاه بر قله آسمان، بایپولار!                              کاهش وزن ۱۲ کیلویی در ۱۲ ماه: وزن اولیه ۷۲ کیلو قد ۱۷۲                      

الان بله این نظر رو دارم

چون شروع کردم به تغییر

خواستم که همه چیز رو بهبود ببخشم

شروع به یادگیری کردم

خودم رو رشد دادم و هر روز به دنبال تغییرات مثبت هستم

دوست دارم هر روزم از دیروزم رشد بیشتری کرده باشه

الآنم رو خیلی دوست دارم

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

منم شرایط ترو داشتم ولی الان شاغلم و دانشجو توی خانواده مادری اولین دختری میشم که کارشناسی داره پدری هم سومی در حالی که اون دو نفر دختر خونه بودن لیسانس گرفتن من هم شاغل هم خانه دار هم دانشجو

قرار نیست حتما اطرافت باشن میتونن مجازی باشن دور و بر منم همه لهن ولی الگوی من یک استاد دانشگاه ایرانیه که در دانشگاه انگلیس درس میده بعدشم آدمهای موفق دوست ندارن با پایین تر از خودشون بگردن

موفق هستم ول تو گشادی-

جرم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.