2777
2789
عنوان

قهره کرده

228 بازدید | 26 پست

۲ ساله باهم تو رابطه ایم چند شب پیش منو دوست پسرم داشتیم چت میکردیم ک ساعت ۱ دیگ ج نداد خوابش برده بود همیشه خوابش میبره صبح کار بود

روز بعد تلگرامشو چک کردم دیدم لست سینش ساعت۳ بود ازش پرسیدم ساعت چند خوابیدی گف نمیدونم زود خوابیدم گقتم ساعت ۳ انلاین شدی گف اره از خواب پریدم 

بعداز یک روز رفت لست سین تلگرامشو بست بهش پ دادم ک این کارات چ معنی میده بعداز حرف من رفتی بستیش نمیتونم هیچ فکر خوبی کنم در موردش داری با فکر و روانم بازی میکنی و چ ا نمیخوای من بفهمم ک. کی انلاین میشی و این حرفا 

ج داد که چرا زود قضاوت میکنی ب خودت میگیری اینجور نیست تو هرموقع ازم میپرسی من حقیقتو بهت میگم ک کی خوابیدم کجام و فلان گفتم باشه منو ادد بزن ک من ببینم گف باشه اددت میزنم حالا اخرین بازدید چیه ک اینجوری ح میزنی گفتم ح بدی نزدم گف برو ببین ببینم چی گیرت میاد جوابسو ندادم 

عصرش پیام دادم سلام خوبی سرد و دیر ج میداد یا اصلا ج نمیداد گفتم چیزی نمیگی گفت برو اخرین بازدیدمو ببین یوقت از دستت نپره گفتم توام بودی همین واکنشو نشون میدادی چرا ب دل میگیری دیگ جواب نداده تا الان چیکارش کنم ؟ پیام بدم بهش؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم مثل تو بودم خودمو هی براش کوچیک کردم تا الان 😐الانم بعد ده سال دیگه هیچ گوهی نمیتونم بخورم همش ...

منم کم خودمو کوچیک نکردم کم پیگیری نبودم واسه همین یاد گرفته 

منم کم خودمو کوچیک نکردم کم پیگیری نبودم واسه همین یاد گرفته 

پس بگو از الان سوار خودت کردی البته ببخش هاا حرصم میگیره میگم از این به بعد سعی کن جلوی خودتو بگیری اصلا بهش پیام نده بزار ببینه ازشی قائلی واسه خودت اگه نه اونم برات ارزش نمیده میگه همیشه دم دستمه میره با بقیه راحت عشق و حالشو میکنه توهم که همیشه کنارشی واست اهمیت نمیده اینو یاد بگیر با جنس مخالف باید سنگین رفتار کنی البته به وقتش