2777
2789
عنوان

قانون جذب واقعا درسته؟

955 بازدید | 42 پست

من فیلم قانون جذب رو نگا کردم و چیزایی که میخوام رو تصور کردم ولی هیچی به هیچی 

چجوری باید مثبت فکر کنم؟آخه رفتارای شوهرم رو مخمه نمیتونم با اینکه بدیشو میبینم الکی بگم شوهرم خوبه

لطفااااا هر کی نتیجه دیده و ۱۰۰درصد میدونه جهان بر پایه ی این قانونه راهنماییم کنه همیشه بد بیاری میارم

تو عاشق ترین قلب دنیا را باختی...🖤🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که نمی تونید با قانون جذب رفتار کس دیگری را تغییر بدید چون که ایشون هم خودشون  ذهنشون فرکانس تولید می‌کنه و ممکنه با فرکانس شما متفاوت باشه و مطابق فرکانس خودش جذب می‌کنه کلا با قانون جذب نمیشه کسی را تغییر داد .

تا زمانی ک این حس رو داشته باشی که این تکنیک جواب نمیده پس جواب نمیده 

اول باید انرژی های منفی درونی خودت رو پاکسازی کنی 

من ۲ ساله هر چی خواستم بدست اوردم و خوب برای چیزای بزرگتر صبر بیشتری باید به خرج داد

جهان ایینه رفتار و افکار ماست ...ب هر چی فکر کنی همونو جذب میکنی

اگر اینستا داری 

پیج ذهن قدرتمند رو ببین

بعدم برای بدست اوردن چیزهای جدید حتما باید شکرگذاری کنی ک این خودش فلسفه جدا داره

برای داشته ها نداشته هات باید با تمام وجودت شکرگذاری کنی 

اونی ک نداری و میخوای داشته باشی رو فکر کن داریش و داری ازش لذت میبری و خداروشکر کن...

بدستش میاری قطعا

نه واقعا راست نیس عزیزم ،اون قسمتش ک میگه تلاش کن و امیدوار باش اون خوبه که نتیجه تلاشو میبینی ولی ب ...

استارتر ایشون درست میگن منظور از قانون جذب یعنی این که تلاش کن و امیدوار باش ذهنیت خوبی داشته باش و به چیزی که میخواهی برسی فکر کن و تجسم کن فکر کن که به دستش آوردی و از بودنش احساس خوبی داری و منظور اینه که مثبت باش ضمن این که تلاش هم برای رسیدن به هدفت می‌کنی . به عبارتی همون از تو حرکت از خدا برکت که قدیمی های خودمون می‌گفتند .

بقول معروف وات د فاز

آخه اخلاق شوهرشو دیده بعد خود شوهرو عوض نکرده، حالا میخواد با مثبت فک کردن بهش عوض کنه 😐😂

خطاب به اسی: خواهر همش چرت و پرته. شوهرت اگه اخلاق خاصی داره که خوشت نمیاد ببرش پیش مشاور یا خودت تکنیک های مناسب بزن روش. با نشستن و فک کردن هیچی عوض نمیشه

یوقتایی تو زندگی، موقعیت هایی پیش میآد که انسان باید تاوان دعاهای مستجاب شده خودش رو بپــردازه. پس حواست به دعاهات باشه🌱
استارتر ایشون درست میگن منظور از قانون جذب یعنی این که تلاش کن و امیدوار باش ذهنیت خوبی داشته باش و ...

بله این یه تعریف کلی از قانون جذب

ینی حس و حالت خوب باشه مثبت باشه و براذهدف هات تلاش کن 

بعد تغییر دادن ی ادم دیگ کلا کار درستی نیست 

این میره تو حیطه روانشناسی 

بهت در این مورد دو تا کتاب معرفی میکنم حتتتتما بخون

۱=ازدواج بدون شکست

۲=تئوری انتخاب 

هر دو هم برای دکتر ویلیام گلسر هستش