2777
2789

وقتی میشینم فک میکنم بدبختی های زندگیم یکی دوتا نیستن کلا انگار از همه چی ناامیدم همش هم برمیگرده به شوهرم و خونواده اش نمیدونم خودم واقعا منفی نگر هستم یا ن ولی تا میام خوب فکر کنم کارا و رفتارای همسرم یاد میفته که دوران عقد برام هیچی نخریدن الان تازه عروسم یه دست پیرهن درست حسابی ندارم مهمونی ها بپوشم مادرشوهرم حتی برا عقد هم مانتو سفید نگرفت ،سه سال عقد برام یه شلوار راحتی نخریدن الانم که اومدیم خونه خودمون همسرم نمیخره فقط میگه ندارم ،ندارم خسته شدم از دستش خودمم میگم پول بده برم آرایشگری یاد بگیرم بازم میگه ندارم کارامون اصلا جور نمیشه دیروز با همسرمم دعوا کردیم به من میگه بد نیت🥲در حالی که کارای اون جور نمیشه وگرنه من سراغ هر کاری برم فوری جور میشه ولی همسرم ماشینش همیشه خرابه،سر هر کاری میره جور نمیشه حالا سوالم اینه واقعا انرژی جذب برا من جواب میده؟فیلم قانون جذب رو نگا کردم مثل گفته ی اون تصور کردم اتفاق خوبی برام نیفتاد 

چیکار کنم زندگیم خوب شه؟؟؟؟لطفا بگین به کمک نیاز دارم خیلی

تو عاشق ترین قلب دنیا را باختی...🖤🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت برو دنبال همه چی

نمیزاره

جونش در میاد وقتی میرم بیرون انتظارش اینه همیشه خونه باشم همیشه غذا بپزم با اینکه همیشه ی خدا خونه مرتبه ،غذا حاضره بخدا راس میگم تا یه روز میاد مثلا منم کار بیرون داشتم غذا آماده نباشه دعوا راه میندازه که همیشه بیرونی،غذا نمیپزی🤦‍♀️

نمیزاره جونش در میاد وقتی میرم بیرون انتظارش اینه همیشه خونه باشم همیشه غذا بپزم با اینکه همیشه ی خ ...

پس مشکل اصلی شوهرته نه جو منفی 

سعی کن تغییرش بدی ک کار اسونی نیست

عضو گروه رز سبز -وزن اولیه 60-وزن هدف 55
شما بلدی؟ اگ بلدین یادم بدین لطفا  همش زندگیمون شده بد بیاری

من خیلی راجع بهش نمیدونم...فقط سعی میکنم همیشه مثبت فکر کنم...ارزوهام رو نوشتم...و عکس چیزهایی که میخوایم رو به دیوار اتاقمون زدیم...

میتونین برین مشاوره؟ به شوهرت بگو نیاز منو تأمین نکردی

درک نداره که خواهر 

دیروز روز مادر دعوا راه انداخت پای مامان منو باز کرد به دعوا آخرش ن برا من چیزی گرفت،ن مادرم،ن مادرش 

کسی که شعور و درک داشته باشه روز زن اینکارو میکنه؟

من خیلی راجع بهش نمیدونم...فقط سعی میکنم همیشه مثبت فکر کنم...ارزوهام رو نوشتم...و عکس چیزهایی که می ...

از وقتی مثبت فک میکنین زندگیتون تغییر هم کرده؟