2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم 7 هفته بود. به حرف دکتر گوش دادم 6 ماه اقدام. نکردم بعدش اقدام کردم یکسال طول کشید باردار شدم. ا ...

دکترم بهم گف پریود بعدی بیا یه سری آزمایش بده ببینم علتش چی بوده و تا ۳ماه اقدام نکن،شما دلیل سقط تون چی بود؟

خدایا تو بساز 🙂تو بسازی قشنگ تره..
میخاد بره کلاس اول اون وقت میاد😁😁

منم پسرمو باردار بودم تا 42 هفته هیچ دردی نداشتم آخرین روز موعدم آمپول فشار ریختن تو سرم قطره قطره تزریق شد بعد کم کم دردم شروع شدساعت 1 ظهر سرم وصل کردن 9 شب پسرم دنیا اومد الان 17 سالشه دردش تو سر مامان

تو رو خدا فقط بخواب  چند روز دیگه حسرت امروز رو میخوری😍

عزیزم ماه اخر ادم اصلا خواب نداره،ایقد سنگینم ایقد درد واژن و لگن دارم ک شبا دوسه ساعت ب زور میخوابم،،فقط پیاده روی میکنم بلکه زایمان راحتی داشته باشم 

برو بیمارستانی که قراره زایمان کنی بسلامتی. یه دکترو انتخاب کن. بعد یه ویزیت بشو پیشش یا مطب یا تو همون بیمارستان. برا زایمانت وقت تعیین میکنه اگه تا سر اون تایم دردت نگیره میری بیمارستان یا آمپول فشار برات میزنن یا سزارین میشی. 

عزیزم ماه اخر ادم اصلا خواب نداره،ایقد سنگینم ایقد درد واژن و لگن دارم ک شبا دوسه ساعت ب زور میخوابم ...

زایمان درد داره ولی زنان کل جهان زایمان داشتن قبل ماها و بعد از ما. مادرمون مادر بزرگامون و نسلای قبل و قبلتر از اونا خودتو در گیر ترس بیخود نکن بلا تشبیه بلا نسبت حیونا هیچ کمکی ندارن ولی زایمان میکنن ما که انسانیم بیمارستان گرم دکتر مهربون همسر مادر و.... همه هستن. گاهی به پهلو دراز بکش و یه چیز شیرین بخور تا تکون بخوره

کاش زودتر بیاد 🥺😍

میاد. واسه منم کاش زودتر بیاد 🥺🤰🏻🤣

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
حاملگی هم ادمو خسته میکنه😁

من اینقدر حاملگی سختی داشتم تا صبح بیدار نمیتونستم بخوابم پاهاش توی قفسه سینم بود.میگفتم فقط به دنیا بیاد تا چهل روز شبا نخوابید تا صبح راهش میبردم جیغ میکشید میگفتم خدایا حامله گی چقدر خوب بود حداقل درد بوددیگه 

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
نه تاریخ یک بهمن زده

خوب پس زوده بنده خدا چیکارش داری یه هفته دیگه مونده بذار یکم وزنش بیشتر شه . کاملتر بشه..من که چهل هفته هم تموم شده بود ولی شازده تشریف فرمانمیشدن😄باالتماس تشریف اوردن.

پارسا پسرمامان😍