2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۳۹هفته ۵روزم بود به خواهرم گفت خسته شدم چرا بچه نمیاد گفت عجله نکن میاد فردا صبح از خواب بیدار شدم دردم شروع شد،شماهم عجله نکن به وقتش میاد فقط نا میتونی پیاده روی کن که زایمانت راحت بشه ان شاالله

دختره یا پسر؟  اسمش چیه به سلامتی؟  منم مثل تو بودم 40 هفته رفتم 2 سانت باز بود بدون درد ...

پسره عزیزم،اسمش قطعی هنوز معلوم نبس ولی احتمال زیاد آریا‌.خب دیگه هفته ۴۰ نهایتشه،منم دوس دارم درد بگیرم ک کارم ب امپول فشار نکشه،،حالا تو خوبه باز بودی ۲ سانت

دهانه رحم من کلا بستس

۶هفته ام بود،نمیدونم چرا..

منم 7 هفته بود. به حرف دکتر گوش دادم 6 ماه اقدام. نکردم بعدش اقدام کردم یکسال طول کشید باردار شدم. اما تو 3 ماه دیگه اقدام رو شروع کن. البته علت سقط رو جویا شو قبلش عزیزم 

نه قرار بود سزارین بشم نوبت برا بیستم داشتم،هجدهم رفتم نینی سفالیک شده بود،اگه سزارین بود الان دیگه ...

هر چه دیرتر دنیا بیاد سالم نر و تپلتره

بچه هایی که هفته ۳۸یا۳۷دنیا میان مشکل تنفسی دارن اکثرا