2777
2789

مثلا اینکه آبجیش حاملس گفته هنوز ب داداشم نگو گفتم چشم. یا داداشم ۴ سال بود میخوند بره خارج حالا جدیدا رفته و گفته فعلا نمیخوام کسی بدونه فقط من و مامانم میدونیم شوهرمم رفته سر گوشیم فهمیده ب روم نمیاره اما میدونم فهمیده و گاهی اخماش میره تو هم میگه تو از من ی چیزی پنهون کردی حسم میگه 😐

من چیکار کنم خب من در برابر داداشمم مسئولم دیگه.ب شوهرم چه ک باید همه چی خانوادمو بش بگم.

یکی هم اینکه خودمو بیمه کردم بهش نگفتم ک مبادا بگه پول داری بیمه نریز بده من.البته که پدرم فوت شده از سهم الارثم مامانم بیمه میریزه و نمیدونم تا کی بتونه بریزه بنده خدا .

شوهرم حق داره؟

بنظرم اره

هر بژی کورد 🤝🏻✨خویشگم تا ژیم دوسد درم 🫂♥️🥺           مرسی بابت اینک هروقت خاستم نبودی 🤍🦎 مرسی بابت اینک هروقت خاستی بودم🤍🦎 به قولِ بوکوفسکی، ببین! هیچکس قرار نیست از نبودنِت بمیره؛ شاید فقط چند ساعتی دیرتر بخوابه...نه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااا همسرته که عیب نداره بگی و ازش بخواهی به کس د نگه

«تُـ♥️ـــــــﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩــــــ♥️و» هَمون پادشاهی کِ قَــــــــــﮩﮩ٨ﮩ💛ـﮩ٨ﮩﮩــــــلمروش قلب منع ️  بعد من ܣࡅ࡙ܟ݆ߺࡏࡑ ࡅߺ߳ܭܝ‌ߊ‌ܝ ܩࡍ߭ ࡅ࠭ܟ߭ߺࡐ‌ߊ‌ܣܠ ࡄ݅ܝܠ🖖🏾 . مــث ما ت دنــیا لعنتی کمه.. ••══✿✿✿══•• 🔗🤍🙂️. . یکی نوشت) : یکی خوند) : یکی مرد) : یکی موند) : من می نویسم) : توبخون) : من میمیرم) : توبمون ~ 🖤) :️   عزیزان میشه یه صلوات بفرستید خوشبخت بشم خوشبخت هستم می خوام با دعای شما عزیزان خوشبخت تر بشم🫀❤

شما راز هیچکس رو نباید به همسرت بگی... از لحاظ اخلاقی درست نیست.... 

چیزایی رو نباید پنهون کنی که به زندگیت لطمه بزنه.. مسائل دیگران شاملش نمیشه.. شمام اون کاری ک درسته بکن به ناراحتی کسی کار نداشته باش

ببین اونایی که میگن یه چیزیرو نگو بهشون بگو پس هروقت به همسرت گفتن بگن که تو هم اطلاعی نداشتی اینجوری هچکس ازت دلخور نمیشه

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

ببین دوست جونم ما زیرِ یه سقفیم هر دروغی یه جورایی خیانته و دلامونو از هم دور میکنه مگر اینکه واقعا یه موضوع حیثیتی و مهم باشه که باعث شر بشه مخفیش کنیم که همچنین موضوعاتی سالی یه بار شااااید اتفاق بیفته_ من جای همسرتون باشم دلخور میشن 

وااا همسرته که عیب نداره بگی و ازش بخواهی به کس د نگه

عزیزم شرایط خانوادگی من ایجاب نمیکنه فعلا این موضوع رو کسی بدونه‌. شااااید همسرم وسط حرفاش ب مادرش بگه اونوقت چی. چون کلا همسرم ی طوریه هر چی بپرسن باید راستشو بگه

خیر ایشون حقی نداره چیزایی که مثال زدین در واقع حریم خصوصی بقیس نه شما...اگر بگید در واقع حریم خصوصی بقیه رو شکستین در مورد بیمه هم چه زن چه مرد باید قدم هایی جهت استقلال شخصیش برداره همسر شما خونه ای که میخره ماشینی که میخره بنام خودش میخره واین حق شماست که در جهت مستقل شدن خودتون حرکت کنید