2777
2789
عنوان

اگه آبروشو نبرم اروم نميشم

5761 بازدید | 137 پست

سلام لطفا دوستانى كه در جريان نيستند تاپيك قبليمو بخونن

طرف من بعد اينكه حقيقت هارو كوبوندم توو صورتش از ديروز غيبه

با توجه به شناخته ٤ ساله اى كه ازش دارم. به غرورش بر خورده كات كرده و رفته .

ما چند ما پيشم باهم حرفمون شد يه مدت در ارتباط نبوديم ، نشسته بود پيش همه دوستاى مشتركمون از رابطمون گفته بود و مشكلاتش هر كسم يه چيزى بهش گفته بود اين اقا هم كه خداياى دهن بينى…پشت من كُلى حرف زده بود طورى كه اون دوستارو ديدم همه غير مستقيم از اين ميگفتن كه صبر داشته باشُ درست ميشه …

كسى نميدونه مشكلات ما فقط مربوط به اين نيست كه كى قراره بياد خاستگارى من با يه ادم گدا گرسنه طرفم كه. پيشه دوستاش لارجه،

حالا امروز ميخوام به زن يكى از دوستاى نزديكش زنگ بزنم  و باهاش قرار بزارم همههههه اينارو بهش بگم كه الكى منو قضاوت نكنن و پشتم حرف نزنن

شايد خيلياتون بگيد ولش كن ارزش نداره

ولى يه رابطه ٤ ساله كه من همه توانمو گذاشتم كه درست بشه و نشد ، عمرم و زمانم  رفت و برام كُلى حرص ُ حال بد به جا گذاشت . نبايد طورى تموم بشه كه همه باز. فكر كنن من سر هيچُ پوچ قهر كردم دوست دارم دوستاش چهره واقعشو بشناسن ، دوست دارم دوستاش كه هى به من ميگن چرا نمياى بمونى خونش و اين همش تنهاست بشنون

كه يه روز صبح ميام صبحانه كه ميخوريم ميگم ناهار چى درست كنم ميگه من صبحانه زياد خوردم سير تو مگه گرسنه اى…..؟؟؟؟؟؟ 

دوست دارم اين چهره گدا گرسنش كه جلو همه ميگه مي خوايم بريم تركيه بعد توو ماشين بهم ميگه پول بليطُ دونگ غدات ميشه فلان قدرُ  از بابات بگيرُ .همه بدونن

اگر بى صدا برم كنار خيلى حرص ميخورم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه و ماشین داره نمیگیرتت؟ شک نکردی بهش که با تو قصدی نداره . شک کن!

همه چى داره وضعش خوبه 

ولى واسه من زورش مياد يه هلِ پوك بگيره جلو همه دوستاش فقط  لاف ميزنه همه فكر ميكنن اين داره واسه من چي كار ميكنه

هزار باز گفتم با روى خوش-گريه-عصبانيت ١ روز تغيير كرد فرداش همون ادم شد

دوستم دقیقا شرایط شمارو داشت 

ی رابطه ۵ سال که همش عذاب بود 

تو ۵ سال ی شاخه گل براش نخرید 

تموم کرد راحت شد

اگه میتونی تموم کن هیچی هم نگو 

اگه دلت نمیذاره بگو 

اگه قصدت تموم کردن گفتن یا نگفتن خیلی مهم نیست

دوستم دقیقا شرایط شمارو داشت   ی رابطه ۵ سال که همش عذاب بود  تو ۵ سال ی شاخه گل بر ...

من واسش هيچم كوچكترين اعتراضى كنم اون تموم ميكنه ميره

٤ سال من رابطرو نگه داشتم قهر كرد من زنگ زدم

واسه اينكه يه شاخه گل به قول تو برام بخره. خودمو ميكشتم ميگفت گل پول دور ريختنِ

ديگه خسته شدم قصدم رها شدن ولى بايد به دوستاش اين چهره گدا صفتشو نشون بدم

جمله ى ( وظيفه باباتِ) از دهنش نمى يوفته

خب دیگه خودت دیدی چجوریه.اصلا بهش برنگرد.چون تو زندگیت هم میگه از بابات بگیر و اعتراض کنی میگه تو منو دیدی چجوریم میخاستی زنم نشی.قیدشو بزن پیر میشی باهاش

خب دیگه خودت دیدی چجوریه.اصلا بهش برنگرد.چون تو زندگیت هم میگه از بابات بگیر و اعتراض کنی میگه تو من ...

ميخوام همين كارُ كنم ولى حتماااااا بايد به بقيه بگم تا الان هميشه ميگفتم نظر هيچكس برام مهم نيست بزار هر جور دوست دارن قضاوتم كنن پشتم حرف بزن ولى كم اوردم 

😞😞😞😞

خيلى غمگينم 

چند روز پيش پام پيچ خورد بهش زنگ زدم دارم ميزم دكتر پام ورم كرده به جاى اينكه بپرسه چطورى!! ميگه يعنى ميخواى بگى ديگه نميتونى رانندگى كن بياي دنبال من !!!

در همه شرايط به فكر خودشِ ولى واسه دوستاش جون ميده .. دوستاش بايد اين روشو بدونن