2777
2789
عنوان

مهمونی عذاب آور دیشب ..... لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1708 بازدید | 93 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دااشتم فکر میکردم اگر خانواده ها مشکل داشتن و پسره راضی نبود الان داشتی تاپیک میزدی چیکار کنم دارم از عشقش میسوزم. نمیدونم چرا همیشه هرچی پیش بیاد ما ادما دنبال نقطه مقابلشیم. 

برای خودتون هم با بزرگترا صحبت کنید و راضیشون کنید که علاقه نداری

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....

این پیامیه که بهم داد بچه بعد پیام آخری منم زنگ زد که دوباره چرت پرت گفتن شروع کرد منم دوباره برا صدمین بار گفتم که نمیخوامش ولی ول کن نیست که نیست 

🪹🪺

اگه پسرخوبیه و شرایطش خوبه عزیزم بیشترفکرکن درباره‌ش. شماشایدبه عنوان خواستگارتاحالابهش فکرنکردین. شما داری ازسرلجبازی باخانوادت جواب میدی چون نظرتورونپرسیدن. احساسی نباش. بچه بازی هم درنیار. بخداخیلی دیگه جامعه خراب شده. شایدپسردایی شما موردخوبی باشه. ازروی عقل تصمیم بگیر

دااشتم فکر میکردم اگر خانواده ها مشکل داشتن و پسره راضی نبود الان داشتی تاپیک میزدی چیکار کنم دارم ا ...

اون بدش نمیاد و خونواده هام راضی نمیشن تا حالا هزار بار گفتم هزار بار 

🪹🪺

اگه پسرخوبیه و شرایطش خوبه عزیزم بیشترفکرکن درباره‌ش. شماشایدبه عنوان خواستگارتاحالابهش فکرنکردین. ش ...

نه موضوع اینه که اصلا پسر خوبی نیس من اصلا از اخلاقش خوشم نمیاد هیچی ما بهم نمیخوره اونم از این پسرای لوسه که من بشدت از آیت جور آدما بدم میاد خیلی زیاد 

🪹🪺

دااشتم فکر میکردم اگر خانواده ها مشکل داشتن و پسره راضی نبود الان داشتی تاپیک میزدی چیکار کنم دارم ا ...

دقیقا. منم ازروی بی عقلی ولجبازی چندسال پیش به  خواستگارم که پسر خوبی بودجواب منفی دادم. اصلا نزاشتم بیان یه جلسه حرف بزنیم باهم. بخاطراین که خانوادم راضی بودن؛ من لج کردم. الان پشیمونم ولی چه فایده

باید مامان ت رو دختر راضی کنی البته بگم من حریف پدرم نشدم من رو سال کنکورم با بچه ی پسر عمویش گفت عق ...

گفتم تا حالا چندبار گفتم یا فرار میکنم یا خودکشی ولی کو گوش شنوا

🪹🪺