2777
2789
وای ننه 😍😂 من نمیتونم تنها از خونه برم بیرون بخاطر همین نتونستم چیز خوبی برای مامانم بگیرم. وقتی ...

همین ک یادشون بودی یه دنیا براش ارزش داره

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم فکر نکن بلد نیستم نمیخوام خودمو در حد تو پایین بیارم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم بیخید شما الکل میزدی به ابردهات بعدش میشستی؟  ریزشم داشتی قبل درمان؟

سلام گلم، بله من ابروهام پوسته داشت زمانی ک میرفتم حمام پوسته ها برداشته میشد خارش داشت و اون قسمت موهاش مقاومت خیلی کمی داشت و میریخت، بینیم رو ک عمل کردم روزانه قبل از چسب زدن باید باید پد الکلی میکشیدم رو بینیم همون رو هر روز به ابروهامم میزدم و نمیشستم دیگه ، اما عزیزم اگه یک هفته برطرف نشد شما ادامه صورتتم هر روز بشور نذار چرب شه خیلی تاثیر داره

سلام گلم، بله من ابروهام پوسته داشت زمانی ک میرفتم حمام پوسته ها برداشته میشد خارش داشت و اون قسمت م ...

من سه تا دکتر رفتم نتونستن خوب کنن 

یعنی از یه هفته بیشتر بزنم اونم هر روز؟ 

یه سوال دیگ ببین شورهای من با شما فرق داره؟ 

من در حالت عادی آنچنان شوره ای نداره میرم حموم یه لایه سفید میاد رو ریشه ابروهام و اصن پوست ابروم خیلی سفید تر از جای دیگ صورتم نشون داده میشه انگاری پوستش ور میاد واس شمام این جوری بود؟ 

ببخشید بازم مزاحمت شدم

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

خواهش میکنم عزیزم بله همینجور بود اما من از یه هفته بیشر زدم یه هفته ک شد دیگه پوسته ندیدم اما ادامه دادم و شستشوی روزانه هم انجام میدادم حتما

خواهش میکنم عزیزم بله همینجور بود اما من از یه هفته بیشر زدم یه هفته ک شد دیگه پوسته ندیدم اما ادامه ...

ببخشید گلم باز اومدم سوال کنم چون واقعا نگرانم 

من پنج روزه دارم پد میزنم ولی باز ریزش و اینا هست 

شما قبل از این ک از پد استفاده کنی داروی کورتون و اینام زده بودی ب ابروهات جواب نگرفته باشی یا فقط پد زدی؟ 

راستی عیدتم مبارک باشه

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

خواهش میکنم عزیزم ، نه استفاده نکرده بودم شما ادامه بده چون ضرر نداره برا من ک جواب داد انشاءالله برا شما هم نتیجه بده، عید شما هم مبارک باشه گلم