خدایا .. خدای مهربونم .. بابت زندگیم که خوشبختم و تو آرامشم شکرت 🤲🤲🤲خدای مهربونم بابت همسرم .. عشق زندگیم که با تمام وجودم عاشقشم شکرت ❤❤❤خدا جونم .. بابت دوتا فرشته های زندگیم که بهم دادی شکررررت ... همیشه شکررررت . بابت نداشته هام هم شکرت .. 🥰🥰🥰 خدایا شکرت که مادرم و برادرم رو دارم تا همیشه پشت و پناهم باشن.. درسته که پدر ندارم 💔ولی تو رو دارم که مثل کوه بالای سرمی خدا جونم 🥺❤ عاشقتم خدا جونم.... عاشقتممممم❤❤❤
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من امروز گریه کردم دخترم گفت کاش مامانم برات النگو میخریدم بعد گفت یا حداقل شال.اخرش یه نقاشی کشید.به شوهرم گفتم خودت که بلد نبودی حتی تبریک بگی بچه رو میبردی یه چی بگیره دوست داشت هدیه بده
من نمیتونم تنها از خونه برم بیرون بخاطر همین نتونستم چیز خوبی برای مامانم بگیرم. وقتی داشتم با داداشم از زبان برمیگشتم تو راه براش گل و شکلات تخته ای خریدم.😅