2777
2789

همین 😐

خدایا .. خدای مهربونم .. بابت زندگیم که خوشبختم و تو آرامشم شکرت 🤲🤲🤲خدای مهربونم بابت همسرم .. عشق زندگیم که با تمام وجودم عاشقشم شکرت ❤❤❤خدا جونم .. بابت دوتا فرشته های زندگیم که بهم دادی شکررررت ... همیشه شکررررت .‌ بابت نداشته هام هم شکرت .. 🥰🥰🥰 خدایا شکرت که مادرم و برادرم رو دارم تا همیشه پشت و پناهم باشن.. درسته که پدر ندارم 💔ولی تو رو دارم که مثل کوه بالای سرمی خدا جونم 🥺❤ عاشقتم خدا جونم.... عاشقتممممم❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز گریه کردم دخترم گفت کاش مامانم برات النگو میخریدم بعد گفت یا حداقل شال‌.اخرش یه نقاشی کشید.به شوهرم گفتم خودت که بلد نبودی حتی تبریک بگی بچه رو میبردی یه چی بگیره دوست داشت هدیه بده

من امروز گریه کردم دخترم گفت کاش مامانم برات النگو میخریدم بعد گفت یا حداقل شال‌.اخرش یه نقاشی کشید. ...

الهی عزیزم، من شوهرم امروز باهام دعوا و قهر کرده

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم فکر نکن بلد نیستم نمیخوام خودمو در حد تو پایین بیارم  
پسرم برام کادو درست کرده

وای ننه 😍😂

من نمیتونم تنها از خونه برم بیرون بخاطر همین نتونستم چیز خوبی برای مامانم بگیرم. وقتی داشتم با داداشم از زبان برمیگشتم تو راه براش گل و شکلات تخته ای خریدم.😅

•• 𝘉𝘦 𝘤𝘢𝘳𝘦𝘧𝘶𝘭 𝘸𝘩𝘰 𝘵𝘰 𝘰𝘱𝘦𝘯 𝘶𝘱, 𝘰𝘯𝘭𝘺 𝘢 𝘧𝘦𝘸 𝘤𝘢𝘳𝘦, 𝘰𝘵𝘩𝘦𝘳 𝘰𝘯𝘦𝘴 𝘢𝘳𝘦 𝘫𝘶𝘴𝘵 𝘤𝘶𝘳𝘪𝘰𝘶𝘴...
ای عزیزم. بچه های منم اینقد نقاشی کشیدن زدم روی یخچال؛ دیگه جانداره. میگم بسه توروخدا مرسی عزیزان ما ...

خدا حفظشون کنه

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم فکر نکن بلد نیستم نمیخوام خودمو در حد تو پایین بیارم