2777
2789

احتمالا داره دیرتر بیاد به حسابت و یا اینکه رسیدش جعلی باشه میشناسیش؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلی اپ جعلی داریم  اما گاهی اوقاتم اس ام اس نمیاد  میخای فیششو بفرست بهت بگم جعلیه یانه& ...

بدبختی اونم ندارم توی گوشی خریداربود دیدمش 

ولی فکر کنم با شماره شبا انتقال داد به نظرتون میتونه با شماره شبا جعلی باشه

بدبختی اونم ندارم توی گوشی خریداربود دیدمش  ولی فکر کنم با شماره شبا انتقال داد به نظرتون میتو ...

عزیزم فک کنم شبا یه روز طول میکشه تا بیاد تو حساب نگران نباش

وقتی ذهنت رو آروم کنی میتونی صدای خدا رو بشنوی   
یه لحظه برو موجودوی بگیر خوب 

دستم بند بود کارتمو دادم دست خواهر کوچیکم رفته رمزو سه بار اشتباه زده اونم مسدود شده رمز دومم اون کارتم نداره واقعا موندم چیکار کنم فکر و خیال افتاده بهم