2777
2789
عنوان

یعنی خیلی پیر شدم برای این کار؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 25 پست

سلام عزیزم من چی بگم که سنم از شما بیشتره و الان یه دونه دوست صمیمی ام ندارم بعضی وقتا واقعا لازم دارم از اطرافیان و نزدیکان پیش یکی درددل کنم ولی هیچکس نیست 😭 خیلی سخته بعضی وقتا حالت خفگی بهم دست میده مثلا اینجا عضو شدم که حرفامو بزنم ولی اصلا نمیتونم 😅 تو باشگاه و همسایه و اینام اصلا نمیتونم صمیمی بشم باهاشون . 🤦🏻‍♀️😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم من چی بگم که سنم از شما بیشتره و الان یه دونه دوست صمیمی ام ندارم بعضی وقتا واقعا لازم دا ...

تو خود منی 

منم خیلی محافظه کارم 

حتی اینجا هم حواسم جمعه زیاد از زندگیم نگم که زخم زبون نخورم . 

انقدر غبطه میخورم میبینم بعضی خانوما زنگ میزنن با دوستاشون یه ساعت تلفنی حرف میزنن یا میان خونه هم 

اگه شوهر آدم خوب و صمیمی بود دیگه نیازی به دوست خوب نداشتیم 

منم با شوهرم یه مشکلاتی دارم 

ولی کلا فکر میکنم نباید از همه لحاظ به شوهر تکیه کرد

دوست هم جنس یه جور دیگه آدمو میفهمه

[QUOTE=269085607]اگه شوهر آدم خوب و صمیمی بود دیگه نیازی به دوست خوب نداشتیم [/QUOTE

منم نظرم همین بود ولی با گذشت زمان دیدم صد در صد اشتباهه. همسر خوب و صمیمی واقعا عالیه و روند زندگیو راحت تر میکنه . ولی در مورد خود شوهر ، خواهر و برادر ، پدر و مادرا اصلا صلاح نیست با همسر دردو دل کرد . بهترین شوهرم یه جایی وا میده درین مورد . شک نکن . 

وای آره واقعا  من فکر میکنم این مهارت رو ندارم  خوش به حال اونایی که راحت دوست پیدا میکن ...

منم همین حال توام

۲۶ سالمه

دوستامو به نحوی از دست دادم و تمام ...

دیگه میل قبلی رو ندارم

ذوق قبلو ندارم

پسرم یکم بزرگ بشه احتمالا بهش فکر کنم

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
منم همین حال توام ۲۶ سالمه دوستامو به نحوی از دست دادم و تمام ... دیگه میل قبلی رو ندارم ذوق قبل ...

آدم سنش بالاتر میره محتاط میشه 

بچگی چقدر خوب بود ، هر کی میگفت سلام باهاش دوست میشدیم