2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماشاءالله من یه روز مونده بود برم 9 هفته فهمیدم باردارم بابا چقد عجله دارید شما 

خخخ چ بدونم والا یسریا میگن ما از همون اول ک از وقت پریمون گذشت علایم داشتیم نگران شدم

هفت هفته و هفت روز طبق اخرین روز پریودیم رفتم ک جنین شیش روز کوچولو تر بود  شما هشت هفته برو & ...

سلام عزیزم لطفا اگ پیاممو دیدی جواب بده من امروز رفتم دکتر چون خودش گفته بود بیا ۶ هفته ۱ روز بودم گف قلب جنین رو نمیبینم خییلی خییلی نگران شدم گفت برو پنج روز دیگ بیا اگ تو شش هفته قلب دیده نمیشه چرا دکتر سونو واژینال کرد برا دیدن قلبش

سلام عزیزم لطفا اگ پیاممو دیدی جواب بده من امروز رفتم دکتر چون خودش گفته بود بیا ۶ هفته ۱ روز بودم گ ...

سلام همینجور ک گفتم ممکنه سن جنین بر اساس سونو از سن پریودیت کمتر باشه مث من و دلیلشم اینه لقاح دیر تر انجام شده و ایرادی نداره تا دو هفته تفاوت طبیعیه . شما حتی پنج روز دیگم نرو بزار طبق پریودیت هشت هفته و چهارروز یا نه هفته برو ک دیگ باخیال راحت دیده بشه بعضی دستگاها سونو دقت کافی ندارن چون قدیمی هستن .سونو واژینال بهترهدوباره انجام ندی درسته سونو کم ضرر ترینه ولی امواجش ی ذره رو نی نیت تاثیر میزاره پس توکل ب خدا کن و استرس نداشته باش بزار ده روز دیگ برو