2777
2789
عنوان

الان این حکمتش چی بود مثلا؟

107 بازدید | 11 پست

منکه بچه دوم‌نمیخواستم داشتم زندگیمو میکردم خودش اومد تو دلم کلی خیال بافی کردم امروزم خودش رفت دقیقا همون روزکه همه روز مادر جشن گرفتن من تو بیمارستان؟ بچه ام ویلون خونه مامانم همسرم رو راه ندادن نمیدونم کجاست انقدر که حالش خراب بود آبرومم رفت من به هیچکی نگفته بودم باردارم الان همه فهمیدن مامانم مادرشوهرم الان هی میگن چرا نگفتی مواظبت باشیم اینطوری نشه انگار به مواظبت اوناس الان من بگم گه توش میگید بی ادبی ولی گه توش

سحرمیم و saharmg سابق

این تیکر چرا نمیره حالمو بدتر میکنه عههه نمیذارن بخوابم هی میگن راه برو ولم نمیکنن که عنا دلم میخواد پتو رو بکشم رو سرم زار بزنم میگه راه نری مرخصت نمیکنیم گه تووووووش

سحرمیم و saharmg سابق

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بعد از سه ماه میگفتی حالا نگفتی بگو دوست نداشتم شما رو اذیت کنم 

تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین
۵ هفته چمیدونم چرا نشد

خب عزیزم خیلی کوچیگ بوده اندازه ی نخود

فک کردم لگداشو حس میکردی بیخیال 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

خب عزیزم خیلی کوچیگ بوده اندازه ی نخود فک کردم لگداشو حس میکردی بیخیال 

میدونم این حتی جنینم‌نبود رویان بود احتمالا قلب نداشته که سقط شده ولی خوب حالمو خراب کرد رفتم اونم همیرم انقدر خوشحال بود میکفت هدیه خداست بیا اینم هدیه

سحرمیم و saharmg سابق
میدونم این حتی جنینم‌نبود رویان بود احتمالا قلب نداشته که سقط شده ولی خوب حالمو خراب کرد رفتم اونم ه ...

ایشالا اقدام کنین این دفه باخواسته خودتون نگران چی هستی

ب شوهرتم همینو بگو

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``