2777
2789
عنوان

بعد از چن ماه پری شدم😐

148 بازدید | 15 پست

پریودیم نامنظم سه چهار سال اینحوریم دوسال ازدواج کردم زیر نظر دکترم فقط با دارو پریود میشدم چن ماه که دارو نخوردم اخرین بار برج۶پری شده بودم حالا برام تعجب که بدون دارو این مدت پری شدم کسی بوده مث من باشه بنظرتون با اینکه بدون دارو پری شدم اقدام کنم برا بارداری نتیجه میده؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هرسال یک ماه عقب‌ میوفتم ولی بقیه ماه ها درست تو وقتش پری میشم نمیدونم این چه کاریه 😐‌‌

شما هم اینجوری هستین؟ 

اکثرا هم یا دی ماه نمیشم یا بهمن ماه  

یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ازت خواهش کنم ضامن منم بشی؟🥺💖  میشه شما هم  دعا کنید تا امام رضا حرفم رو بشنوه ؟💚
منم هرسال یک ماه عقب‌ میوفتم ولی بقیه ماه ها درست تو وقتش پری میشم نمیدونم این چه کاریه 😐‌‌ شما هم ...

من کلا توی این دوسال که ازدواج کردم زیر نظر دکتر بودم فقط با دارو ولی این ما خودم پری شدم

یه کم توضیح میدی دقیق چه دکتر شهر ما کوچیک امکانات انچنانی نداره غدد مربوط به چی

تخمدان ها جز غدد بدن هستن و درمانشون کار متخصص غدد است. دکتر زنان هم می‌تونه انجام بده ولی غدد خیلی بهتره