faaaran75 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/19 تعداد پست: 2668 عنوان کسی اینجا هست که طلاق گرفته باشه؟! 195 بازدید | 23 پست سلام اگر کسی هست که طلاق گرفته باشه و مراحلش و بدونه ممنون میشم پیام بده ❌درخواست دوستی ندید لطفا❌ این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣 برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم 1401/10/23 | 15:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهار_ربانی عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 330 من جداشدماول کتک زوبود رفتم صورتجلسه کردم بعد رفتم پزشک قانونی بعد استرداد جهاز بعد نفقه اجرت المثل بعد دیه ام اومد بعد مهریه بعد درخاست طلاق دادم کلا دوسال الافدشدم
golkhanomiiiii عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 2459 من جداشدم اول کتک زوبود رفتم صورتجلسه کردم بعد رفتم پزشک قانونی بعد استرداد جهاز بعد نفقه اجرت المث ... عزیزم مهریه داد؟
faaaran75 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/19 تعداد پست: 2668 از یک وکیل مشورت بگیر حتما وکیل خوب نمیشناسم ❌درخواست دوستی ندید لطفا❌ این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣 برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم
yasnaiiiiiiii عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 2334 خب دادخواست میدی ،اگه مهریه بخوای باید بزاری اجرا اگه میخوای تحت فشارش بزاری که حضانت بچه رو بگیری راهش یجوره دیگه ست توافقی هم که باید مهرتو ببخشی و همسرت هم راضی باشه برین واسه طلاق بستگی داره که چجوری بخوای طلاق بگیری شرایطتت چجوریه
gorgdarya عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 2976 من جداشدم اول کتک زوبود رفتم صورتجلسه کردم بعد رفتم پزشک قانونی بعد استرداد جهاز بعد نفقه اجرت المث ... وایییی چقد طولانی اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین
faaaran75 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/19 تعداد پست: 2668 من جداشدم اول کتک زوبود رفتم صورتجلسه کردم بعد رفتم پزشک قانونی بعد استرداد جهاز بعد نفقه اجرت المث ... مشکل خیانت بودهمهریت و از کجا و چجوری گرفتی و اینکه کجا دادخواست طلاق دادی؟ ❌درخواست دوستی ندید لطفا❌ این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣 برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم
faaaran75 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/19 تعداد پست: 2668 خب دادخواست میدی ،اگه مهریه بخوای باید بزاری اجرا اگه میخوای تحت فشارش بزاری که حضانت بچه رو ... مشکل من نیست برای یکی از نزدیکانمهمشکلشون خیانتهبچه هاش هم بالای بیست سالنمیخوام شرایط مهریه یه اجرا گذاشتن و دادخواست طلاق و کامل ی نفر بهم لطف کنه توضیح بدهاینکه کجا برم چقدر طول میکنه دادخواست چجوری صادر میشه و اینا ❌درخواست دوستی ندید لطفا❌ این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣 برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم
faaaran75 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/19 تعداد پست: 2668 از کجایی تهران ❌درخواست دوستی ندید لطفا❌ این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣 برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم
chavan234 عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 179 تهران نمیشناسم ولی دوست وکیل دارم میتونم بهت معرفی کنم ازش کمک بخوای
faaaran75 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/19 تعداد پست: 2668 نمیشناسم ولی دوست وکیل دارم میتونم بهت معرفی کنم ازش کمک بخوای از نظر هزینه مشکل دارم ولی اگر لطف کنی معرفی کنی ممنون میشم ❌درخواست دوستی ندید لطفا❌ این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣 برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم
chavan234 عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 179 از نظر هزینه مشکل دارم ولی اگر لطف کنی معرفی کنی ممنون میشم پیام بده شمارشو بدم
faaaran75 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/19 تعداد پست: 2668 پیام بده شمارشو بدم کجا پیام بدم ❌درخواست دوستی ندید لطفا❌ این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣 برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم