2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست که طلاق گرفته باشه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درخواست دوستی رو بپذیر تا بتونم بهت پیام بدم 

قبول کردم

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم
مشکل من نیست برای یکی از نزدیکانمه مشکلشون خیانته بچه هاش هم بالای بیست سالن میخوام شرایط مهریه ی ...

میری دادگاه بپرسی بهت میگم ،میری دادخواست تنظیم می‌کنی 

میرسه دست همسرت ،تاریخ دادگاه رو مشخص می‌کنه 

تو جلسه دادگاه با قاضی میحرفی ،حالا میبینی نظر قاضی چیه چجوری میخواد مهریه رو بگیره و ...اگه دیدی نه ب ضررت میشه بهار وکیل انتخاب کنی اونا خوب بلدن طرف رو تحت فشار قرار بدن ،شرایط قسط مهریه رو کم کنن و...زن که نمیتونه بدون اون شرایطی که تو سند ازدواج هست درخواست طلاق بده چون رد میشه ،فقط می‌تونه هر زمان ک بخواد مهریه شو اجرا بزاره 

خیانت هم دلیل محکمی واسه قاضی نیست ک بخواد طلاق رو صادر کنه 

اگه فقط میخواد مهریه بگیره حالا اگه طلاقش نداد مهم نیست .

خب درخواست مهریه بده  فقط ولی نه اگه بخواد طلاق هم بگیره مردها ب این راحتی کنار نمیان باید تحت فشارشون بزاری 

هر چند زن غیر اون شرایط سند ازدواج تنها در صورت بخشیدن مهریه می‌تونه طلاق بگیره مگر اینکه نامه پزشکی قانونی و ...داشته باشه و شوهرش رو محکوم کنه و بتونه مبلغی از  مهریه رو هم بگیره ،اگه هم واسه نفقه حق تمکین رو‌ملاک کردن بگه ک بهش خیانت کرده و ...سخته براش باهاش زندگی کنه 

اگه وکیل بگیره عالی میشه کارش تندتر پیش می‌ره 

وااای چقد حرف زدم 🥴🥴🥴

میری دادگاه بپرسی بهت میگم ،میری دادخواست تنظیم می‌کنی  میرسه دست همسرت ،تاریخ دادگاه رو مشخص ...

دمت گرم خیلی لطف کردی🙏🏻❤️😘

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم
من جداشدم اول کتک زوبود رفتم صورتجلسه کردم بعد رفتم پزشک قانونی بعد استرداد جهاز بعد نفقه اجرت المث ...

با یه بار کتک زدن ،حکم طلاق دادن؟؟آخه ظاهرا باید چندبار این اتفاق بیفته

من دوتا داشتم اولی چون ب مرحله دیه دادگاه نرسید بیخیال شده بودم هیچ ولی دومی اسیبم کمتر بود

من شنیدم صرف کتک خوردن و داشتن نامه پزشکی قانوانی برای درخواست طلاق کفایت نمیکنه..زن حتما باید شکایت کیفری ضرب وجرح داشته باشه و رای دادگاه رو بگیره..یعنی قاضی حکم به محکومیت شوهرش بده..بعدش با استناد به این حکم میتونه درخواست طلاق بده