2777
2789

یه نفر یه دردی داشت حرفش و میزد همه راه کار میدادن 

دلداری میدادن ، حرف هایی که جایی نمیتونستی بزنی رو اینجا میگفتی و کلی آروم میشدی 

چقدر بدجنس و بی اخلاق شدیم ، یه زن از دردش با شما حرف میزنه  ،بدون اینکه هیچچیییی بدونن محکومت میکنن یا طعنه میزنن یا مسخره می کنن یا چرت و پرت میگن !

واقعا جای تاسفه !

اگه نمیتونی درست حرف بزنی ، حداقل میتونی ساکت شی! 

کی اینجور آدمایی شدیم ما ؟ 💔😔

آدم ها همه ماهند ، نیمه تاریک شان را به دیگران نشان نمی دهند، آدم ها ماهند 💫 عباس معروفی 

یا هم گزارش،میزنن

دیاپکین اسبق              می خواستم بهار را به خانه ات بیاورم   و دیگر قانع نباشی  به گل های چسبیده به فرش    می خواستم بهار به پیرهنت بیاورم  و  از آنجا سفر کنم  به سرزمین های کشف نشده   اما هر دری باز کردم     پاییز در بادهایش از راه رسید     روی هر پنجره ای دست گذاشتم   زمستان  آخرین تصویر در حافظه اش بود   امروز من و بهار در کوچه ها می گردیم  و سراغت را از خرگوش های مرده در برف  می گیریم.                  

دقیقااااا.الان شده فقط شب یلدا باز روز مادر یک هفته ول نکردن باز روز پدر ولنتاین و.......همش به همین چیزها میگذره ومیره

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا هم گزارش،میزنن

نه موضوع من گزارش نداشت 

فقط زخم زبون میزنن و میرن 

دلمون سیاه شده انگار

آدم ها همه ماهند ، نیمه تاریک شان را به دیگران نشان نمی دهند، آدم ها ماهند 💫 عباس معروفی 
نه موضوع من گزارش نداشت  فقط زخم زبون میزنن و میرن  دلمون سیاه شده انگار

عیب نداره بابا ناراحت نشو دنیا مجازی دیگه اکثر اینا که پست های این مدلی میذارن بچه های ۱۵ ۱۶ سالن که میخوان شاخ به نظر برسن

دیاپکین اسبق              می خواستم بهار را به خانه ات بیاورم   و دیگر قانع نباشی  به گل های چسبیده به فرش    می خواستم بهار به پیرهنت بیاورم  و  از آنجا سفر کنم  به سرزمین های کشف نشده   اما هر دری باز کردم     پاییز در بادهایش از راه رسید     روی هر پنجره ای دست گذاشتم   زمستان  آخرین تصویر در حافظه اش بود   امروز من و بهار در کوچه ها می گردیم  و سراغت را از خرگوش های مرده در برف  می گیریم.                  
عیب ندار۶ بابا ناراحت نشو دنیا مجازی دیگه اکثر اینا که پست های این مدلی میذارن بچه های ۱۵ ۱۶ سالن که ...

خیلی حالم خرابه 

کاش تاپیک نمیزدم اصلا 

جواب دادن بهشون کاری نداره ولی حس اونم ندارم

یا هم گزارش،میزنن

واای گفتی

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه