2777
2789
عنوان

فرق گذاشتن بین بچه ها

3110 بازدید | 53 پست

یه کار ساده هم باعث میشه بدونم من بچه مورد علاقه مادرم نیستم درسته دوستم داره و نه به اندازه خواهر و برادرم.... 

امروز خواهرم اومده خونه مامانم مهمون منم همینطور اون یکم عجله داشت که بره....  مامانم شیرینی اورد به خواهرم گفت بردار.  اونم دوتا برداشت. مامانم گفت بازم بردار اونم گفت نه.  مامانم گفت یکی دیگه هم واسه بچت بردار اونم گفت نه از شیرینی خوشش نمیاد بچش هم گفت نمیخورم. مامانم به زور دوتا دیگه هم بهش داد..  بعد وقتی میخواس شیرینی ها رو ببره یهو منو دید گفت تو هم میخوای...  یجوری شدم گفتم نه.  شیرینی ها رو برد گذاشت یخچال..(:  

همین کار های ساده هم معلوم میکنه کی بیشتر مورد توجه هستش. من گفتم نه اعتنا نکرد خواهرم گفت نه به زور دو تا دیگه هم بهش داد درحالی هیچکدوممون از شیرینی نخورده بودیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق داری آدم ناراحت میشه 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

حسود نباش دیگههههه😁

خوبه خودت میگی اون عجله داشت...تو حالا بودی واست میذاش

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

کاش پدر مادرا قبل آوردن بچه یاد بگیرن وقتی بچه اومد فرق نزارن و محبتشون مساوری تقسیم کنن 

وقتی خودشون نمیدونن با خودشون چند چندن اصن بچه دار نشن

🤍🕊 عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیشو فریاد میزنه و کاش بود و کاش تو دوره ای زندگی می‌کردم که روشنایی ایران و میدیدم :) لطفا درخواست دوستی ندین مگر آرمی هستین یا واقعا تو تاپیک ها صمیمی شدیم 💗

مامان منم اینجوریه 

ولی من عاشقشم خودشم میدونه من دست از سرش برنمیدارم 

میخاد دوستم داشته باشه میخاد نداشته باشه

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
حسود نباش دیگههههه😁 خوبه خودت میگی اون عجله داشت...تو حالا بودی واست میذاش

نه این فقط یکی از کاراشه همیشه همینجوریه...  خواهرم رو کلا بیشتر از من دوست داره 

حسودی نمیکنم ولی ناراحت میشم