2777
2789
عنوان

به نظرتون چیکار کنم؟

213 بازدید | 18 پست

امروز روز زن و روز مادر هست

ولی شوهرم کادو ک هیچ

حتی یه تبریک خشک و خالی بهم نگفته 

فقط به مامانش تبریک گفته

🥺منم الان خیلی ناراحتم

بغض گلوم گرفته

به نظرتون چیکار کنم

رفتار درست از نظر شما چیه؟

معاونت در قتل 

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که شوهر یه تبریک خشک گفت دریغ از یه کادو یا شیرینی. من که هیچی نگفتم تادیشب اومدیم بخوابیم گفتم بهش خوب کادو خریدی گفت امروز میرم میخرم گفتم نمیخوام لازم نکرده دیگه . 

سلام عزیزم . چقدر بد . واقعا ناراحت شدم . عجب آدمیه . بنظر من کلا باهاش صحبت نکن .اهمیت بش نده . یه مدت بی توجه بشه خودش متوجه میشه . کارای مربوط بهشم انجام نده . بگو خستم و... 

من که شوهر یه تبریک خشک گفت دریغ از یه کادو یا شیرینی. من که هیچی نگفتم تادیشب اومدیم بخوابیم گفتم ب ...

اخی الهی منم دقیقا همینطورم همون روز بهم کادو ندن تبریک نگن بگن بعدا برات میخرم فلان ناراحت میشم بعدا هم بهترینش بخره از دلم در نمیاد 

اخی الهی منم دقیقا همینطورم همون روز بهم کادو ندن تبریک نگن بگن بعدا برات میخرم فلان ناراحت میشم بعد ...

دیشب میگفت اخه میدونم توکادو حسابی میخوای . بخدا اینجور نیست گفتم بهش ارزش داشت بدونی من بگم یه شاخه گل فقط میدادی کی گفته من کادو حسابی میخوام هرچیز کوچیکی خودت بخری بیاری من خوشحال میشدم 

من مجردم. ولی تصورم اینه که خب من خودم کلا اهل مقابله به مثل هستم. بنظرم تبریک و کادو زوری هیچ ارزشی نداره که بخوام به طرفم بابتش تذکر بدم چون غرورم مهم تره. مثل خودش از مناسبت هایی که متعلق به اون و خانوادشه بی اهمیت رد میشدم

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
دیشب میگفت اخه میدونم توکادو حسابی میخوای . بخدا اینجور نیست گفتم بهش ارزش داشت بدونی من بگم یه شاخه ...

بله عزیزم اینجور میگه که مثلا توقع شما بالاست برا اینکه خودش تبرعه کنه . اگر خانم ها داخل خونه نباشن بخدا مرتب تمیز نکنن این آقایون بدون زن نمیتونن زندگی کنند . حق داری ناراحت باشی .‌‌‌‌‌‌‌‌روزمرد براش کادو نگیر تبریک هم نگو  

به نظرم صادقانه و محترمانه بهش بگید از این رفتارش ناراحت شدین بدون اینکه بحثی پیش بیاد . من خودم مج ...

اخه چطور محترمانه رو درک کنه که حتی تبریک ساده ام نگفته نمیگم دعوا نکنه اما محترمانه گفتن هم جواب نمیده

فعلا هیچکاری نکن شاید میخاد سورپرایزت کنه؟

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💛                                                       پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🌈