2777
2789
عنوان

به نظرتون چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 18 پست
بله عزیزم اینجور میگه که مثلا توقع شما بالاست برا اینکه خودش تبرعه کنه . اگر خانم ها داخل خونه نباشن ...

بحساب به من گفت امشب میرم خودم یه چی میگیرم من که گفتم لازم نکرده اما حتی ازجاش بلند نشد الان ساعت ده شب به من میگه میخوای بریم بیرون . واقعا مردا قدرنشناس هستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بحساب به من گفت امشب میرم خودم یه چی میگیرم من که گفتم لازم نکرده اما حتی ازجاش بلند نشد الان ساعت د ...

عزیزم .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌غصه نخور هر چند می‌دونم سخته اما با استرس غصه ناراحتی فایده نداره بدتر آدم مریض می‌کنه فردا خدایی نکرده مریض بشی اولین کسی که دور برمیداره همین همسرت هست . قدر خودت بدون مراقبت سلامتی ت باش . ببخشیدا اصلا ب درک هدیه نداده بهت . اندازه محبتی که بهت می‌کنه بهش محبت کن . آرام باش غصه ام نخور . بیشتر هم حواست ب خودت باشه ،❤️قربونت برم 

عزیزم .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌غصه نخور هر چند می‌دونم سخته اما با استرس غصه ناراحتی فایده نداره بدتر آدم مر ...

مرسی عزیزم اما ن کلا دیگه خودم ول کردم اگه بدونی باسن کم چقدر داغونو مریضم . مشکل پوستی عجیب کچل شدم بدنم پر دونس ۷ تا دندون عصبکشی با وضع افتضاح . استخوان درد .کلا بیخیال خودم شدم دلسوزم ندارم که .مادرمو خانوادم کلا انگار من وجود ندارم براشون .وقتی برای اونا اینجورم دیگه ازشوهر نباید توقع کرد