2777
2789
عنوان

زندگیه من

338 بازدید | 11 پست

بچه ها الان که میخوام طلاق بگیرم(هنوز اقدام نکردم اما خیلی زود و قطعی اتفاق خواهد افتاد)،اصلا نمیخوام دیگه ازدواج کنم.

مردا رو یه موجود خیلی بد و از خود متشکر دیدم که فقط به فکر خودشونن.احساس میکنم مردا درکی از زندگی مشترک ندارن و تو بهترین شرایط یا خیانت میکنن گند میزنن به همه چیز یا هم اداهایی در میارن ک از زندگی سیر بشی.

هر مردی رو نگاه میکنی بلااستثنا یه مشکل خیلی بزرگ داره،نمیگم ما خانوما خیلی عالی هستیما اما ۹۹ درصد خانوما برای بقای زندگیشون هر کاری میکنن.

آدم تنها بمونه چی میشه؟اینقد دلم بچه میخواد اما اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم،الان ک تو اوج کنبود محبت و احساساتم اینه حسم خدا بعد طلاقو به خیر کنه

خدا حواسش به عاشقش هست…این روزام بد میگذره میشه برام دعا کنید،۱۴۰۱/۸/۲۴
اشتباه میکنی  از یه تجربه تلخ برای خودت قانون درست نکن حتما مردهای خوب هم هست همینطور که زن خو ...

عزیزم خیلی ریز شدم روی تمام زندگیا

اکثرا دارن تحمل میکنن،نه عشقی نه محبتی.مردا هم بعد یه مدت ۸۰ درصدشون با یکی دیگه میریزن رو هم و خانومه میشه کلفت خونه و بچه

مرد هم پی عیاشی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خیلی ریز شدم روی تمام زندگیا اکثرا دارن تحمل میکنن،نه عشقی نه محبتی.مردا هم بعد یه مدت ۸۰ درص ...

نه واقعا اینطور نیست من هم تو همین جامعه هستم مردهای خوب هم کم نیستن صد درصد مشکلات همیشه پای یک طرف نیست احتمالا بیشتر پای درددل خانمها نشستی داستان رو از دوطرف ببين 

نه واقعا اینطور نیست من هم تو همین جامعه هستم مردهای خوب هم کم نیستن صد درصد مشکلات همیشه پای یک طرف ...

مجردی آره؟

نه متاهلم 

خیلی خوشبینانه نگاه میکنی

اکثر مشکلات زناشویی از طرف مرداستببین از تاپیکامم میتونی بخونی مشکل اصلیه زندگیه منو،اما الان بیا از شوهرم بپرس میگه نمیدونم چرا میخواد طلاق بگیره زیادم فشار بیاری میگه حتما پای یکی دیگه در میونه

میدونی مردا خودشونو خیلی آزاد میبینن،حتی اگه کاریم بکنن پررو میان تو چشت زل میزنن که نه من نکردم و تو اشتباه میکنی

مردا رو معذرت میخوام روی کارم بگیری میگه نه این جریان داره اونطوری ک فکر میکنی نیست

خوش بین نیستم واقع بینم ببین محاله همه بد باشن و محاله همه خوب و بی عیب 

اگه همین تاپیک های نی نی سایت رو بخونی تمام مادر شوهر ها بدند آیا واقعا اینطوره؟ نه مگه میشه اصلا 

من در زندگی شما نیستم و مسلما حق اظهار نظر در این مورد ندارم ولی اجازه نده یه تجربه تلخ کل زندگیتو خراب کنه 

خوش بین نیستم واقع بینم ببین محاله همه بد باشن و محاله همه خوب و بی عیب  اگه همین تاپیک های نی ...

انشالله تا همیشه این ذهنیتت بمونه و زندگیت پر از آرامش باشه

شتید تجربه ی من بد بوده نمیدونم،خدا بزرگه

طبق قانونی که ازسال ۹۹ به بعد تصویب شده یه خانوم مجرد هم بعد از ۳۰ سال میتونه به عنوان یک مادر مجرد درخواست فرزند از بهزیستی بکنه، علاوه بر این شما که یه بارم طلاق گرفتی اگر واقعا میتونی از پس بزرگ کردن بچه بربیای میتونی از اسپرم اهدایی تو صیغه استفاده کنی و بچه ای درست کنی ولی اگر انتظار داری مردی بیاد که تموم زندگیت رو مثل فیلمها پر از عشق و عاشقی بکنه و زندکیش رو به پات بریزه و فقط خرج کنه چنین چیزی متاسفانه ممکن نیست 

طبق قانونی که ازسال ۹۹ به بعد تصویب شده یه خانوم مجرد هم بعد از ۳۰ سال میتونه به عنوان یک مادر مجرد ...

من هیچوقت هین فیلما تصور نمیکنم

اما توقع احتزام دارم زیادیه؟

خواسته های من زیادی نیست برام دعا کن