2777
2789

دوتامون دیروز خیلی کار داشتیم خسته بودیم 

رفته دخترمو بخوابونه

خودش گرفته راحت خوابیده 

من موندم و ظرفا و دوتا بچه بیدار شیطون 

صبحم بیدار شده طلبکار که چرا  روی من پتو ننداختی

تو که میدونی من خوابم دست خودم نیست بزور بیدارم میکردی  کمکت میدادم

انتظارنداشتم  انقدر بیرحم باشی که بی پتو بالشت بخوابم 

منم گفتم عوض معذرت خواهیته طلبکارم هستی

میگه تو این چندسال باید منو بشناسی که من از قصد نخوابیدم خوابم عمیقه

اما تو چرا انقدر بی رحم شدی😖

تو نی نی سایت از شوهرت بنالی؛ حق با اونه  .ازبچه ات بنالی ، مادر بی رحمی هستی؛ 

بگو‌منم میرم تو عمق کار فراموشم میشه ازینکارا کنم 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

طفلک دلم سوخت برای شوهرت خب دست خودش نبوده چه جوری دلت اومد پتو و بالش بهش ندی

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمدونم راست میگه! عمیقه! بیدارش میکردی! اگه دو گزینه نبود ی پتو مینداختی خو 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
طفلک دلم سوخت برای شوهرت خب دست خودش نبوده چه جوری دلت اومد پتو و بالش بهش ندی

اون چطور دلش اومد انقدر راحت بخوابه

منم شاغلم  هم کار خونه هم بیرون

مثل اون خسته بودم

نمدونم راست میگه! عمیقه! بیدارش میکردی! اگه دو گزینه نبود ی پتو مینداختی خو 

عمیقه

ببین واقعا یک عارضه بنام حمله خواب هست یعنی فرد خوابش می‌بره یکهو ،یعنی حتی ممکنه وسط رانندگی باشه

اگر همسرت حمله خواب داره واقعا باید بهش حق بدی و بدونی که اصلا عمدی نیست و در خیلی شرایط حواست بهش باشه 

بنظرم شوهرت ادم باشعوریه،همین ک میگه بیدارم میکردی کمکت میدادم نشون از شعورشه بعضیا حرفشم نمیزنن. خب پتو میکشیدی روش حداقل واسه اینکه دخترو خوابونده 😁

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
خب یه پتو میکشیدی روش چی میشد مگه

بچه ها رو انداخته گردن من

خودش راحت خوابیده 

منم مثل اون شاغلم  تازه کار خونه و بچه شیری هم هست