2777
2789
عنوان

دل گرفتگی روز زن و مادر

115 بازدید | 9 پست

امسال خدا خواست و من باردار شدم، امسال اولین سالی هست که مادر به حساب میام هرچند هنوز تو دلیه. خدا رو بابتش شکر میکنم، اما چون کارم و رفت و آمدم سخت بود مجبور شدم شیش مرخصی بدون حقوق بگیرم، که الان توی چهارمین ماهی هستم که حقوق ندارم، همسرم دستش تنگه، صابخونه کرایه رو از 5 تومن کرده 11 تومن!!!!!!!!!! باید بلند شیم، با این وضعیت اقتصادی مجبورا بیرون تهران خونه کرایه کردیم باید اسباب کشی کنم، روز زن و مادر از همسرم توقعی نداشتم اونم چیزی برام نگرفت، خیلیییییییی دلم گرفته خیلی زیاد

عزیزم همه چی میگذره 

زندگی بالا پایین زیاد داره 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون تو دلیت بهترین کادویی هرچند باید دیگ یو شاخه گل می‌گرفت ولی تو کادو تو از خدا گرفتی  من ...

عزیزم خدا دامنت رو سبز کنه انشاءالله سال دیگه این موقع مامان هستی