2777
2789
عنوان

احساس میکنم همسرم سرتره

514 بازدید | 20 پست

همسرم شغل خوبی داره فامیلا و خانوادشم خیلی دوسش دارن  تو خیلی چیزا شبیه همیم مثله تحصیلات  اما من همش حس میکنم سر تر از منه. من قیافم خیلی معمولیه ‌. میدونم میگید عزت نفسم کمه اما یه جمله ای یه چیزی بهم بگید این حصو نداشته باشم . خیلی دوسم داره اما میگم یه چند سال بگذره شاید دنبال یکی بهتر بره 🙁

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی اگ برع هم تو باس خیلی قوی تر از این حرفا باشیی 

🌼از عجایب نی نی سایت:🌼😁طرف تایپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود  با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همو نبین.     ۷- نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد. 

اع شبیه منی منم همسرم خیلی سر تره منه😑😂از نظر تحصیلات نه ها ولی از نظر شغل و پول و زیبایی و خانواده و همه چی😂😂😂ولی از بس خودش بهم پر و بال داده هیچوقت حس نمیکنمش انگار اون داره برام اعتماد به نفس میسازه تا اذیت نشم 

عشق نه درمونه و نه بیماریه درد پنهونیه ک بدجوری دوستش داریه…
مهم اینه که شما انتخاب ایشون هستی 

اگه تو اینده نبودم چی . منو با بقیه مقایسه کرد

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
اع شبیه منی منم همسرم خیلی سر تره منه😑😂از نظر تحصیلات نه ها ولی از نظر شغل و پول و زیبایی و خانواد ...

اونم همیشه جلوی همه منو بزرگ میکنه همش تشویق میکنه همش تعریف میکنه البته منم جلوش این حسمو که بهتره هیچوقت بروز ندادم ، میره تو ذهنش

همسر من هم تحصیلات بالاتر داره هم شغل خوب 

من شاغل نیستم قیافه و اخلاق معمولی دارم 

از همه لحاظ همسرم از من سره....

ولی بعد ۱۱ سال زندگی مشترک همچنان خیلی دوسم داره و خودش میگه هر چی میگذره بیشتر عاشقم میشه....

این افکار مخرب رو از خودت دور کن عزیزم...

خدایا شکرت...
اگه تو اینده نبودم چی . منو با بقیه مقایسه کرد

یعنی آدم بی اخلاقی هست ؟ 

یعنی نمیدونه تاهل یعنی تعهد ؟ 

اگر جوابت مثبت هست که قطعا ایشون آدم مناسبی نیست ، سر بودن که بماند 

اونم همیشه جلوی همه منو بزرگ میکنه همش تشویق میکنه همش تعریف میکنه البته منم جلوش این حسمو که بهتره ...

من هم خانواده همسرم همش منو خیلی بالا میبرن هم خودش برا همین نگران این مسئله نمیشم دیگ

عشق نه درمونه و نه بیماریه درد پنهونیه ک بدجوری دوستش داریه…
این فکر از درونته من همسرم تحصیلاتشم از من بالاتره ولی همیشه حسم اینه بهتر از من پیدا نخواهد ک ...

اره میدونم فکر از درونمه ولی فکر خیلی مضخرفیه

ببین ی چی بهت میگم خدا شاهده بدون اغراق ، من مجردیم خاستگار زیاد داشتم شاید بیشتر از سی مورد ، اون زمان واقعا یکی از خوشکلترین دخترای فامیل و محله بودم باور کن دو تا داداش با فاصله ی کم اومدن خاستگاریم ، بعد زد و شوهرم اومد خاستگاریم اوایل که همه میدیدنش بهم میگفتن دیوونه بین اون همه خاستگار چرا ی خاستگار خوشکلتر انتخاب نکردی اما من واقعا فقط شوهرم به دلم نشست ، بعدش که ازدواج کردم خانواده همسرم ی جوری از همسرم تعریف میکردن که کمکم به این باور رسیدم که همسرم از من سره و من کمم و اون بهتره ، تا اینکه ی روز تو ی آرایشگاه بودم در مورد خوشکلی و زشتی حرف میزدن بعد آراشگره گفت من آرزومه همسر این خانوم ( من) رو ببینم ، ببینم مثل خودش خوشکله یهو همه نگاهشون اومد سمت من با اینکه نه آرایش داشتم نه هیچی ، بعد همسرم اومد دنبالم آرایشگره هم با ی بهونه اومد بیرون و همسرمو دید دفعه بعد بهم گفت ، خداییش خودت از همسرت خیییلی سرتری ، اما من با جون و دل همسرمو دوس دارم و بخدا هیچ مردی به چشمم نمیاد ، ولی رفتار خانوادش آزارم میداد که همش دنبال این بودن بگن پسرمون از تو بهتره و .... تو هم به حرف خانوادش گوش نکن

یعنی آدم بی اخلاقی هست ؟  یعنی نمیدونه تاهل یعنی تعهد ؟  اگر جوابت مثبت هست که قطعا ا ...

نه والا جواب هیچکدوم مثبت نیست