2777
2789
عنوان

دعوا تو خوابگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 4210 بازدید | 79 پست
صبحونه سلفم میپره  تازه خو روز تعطیل بیدار نشم بقیه روزا که باید بیدار بشم ۸ برم کلاس ، آخه من ...

حالا توعم سعی کن اماده شدنتو کمتر کنی 

کوتاه بیا

والا عروسی که نمیری یه ضد آفتاب بیشتره؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بنظرم اونا فازشون با تو متفاوته برو یه اتاق پیدا کن هم فاز خود زود پاشن و مشکلی نداشته باشن با ...

خوابگاه یک جوری هست اوضاعش 

میگی دانشجو توش نیست 

نمیدونم کی درس میخونن پس

خود اتاق الانم تا لنگ ظهر خوابن که هیچی ، خواب عصر هم دارن 

کجا برم ، انگار همه عزمشون رو جزم کردن هر کی بیشتر بخوابه

یعنی اونا کلاس نمیرن همش خوابن ؟؟؟

خب ساعت هفت، هفت و نیم پاشو که حداقل ساعت معقولی باشه...

از شش بلند میشی تا هشت چیکار میکنی ...؟؟اونا حق نمیگن چون خوابگاه یه مکان عمومی و هم اتاقی ها باید با هم کنار بیان ..

بهشون بگید از این گوش بندا که صدا براشون نره بخرن ...

ولی به هرحال هرچیزی یه صدای کمی داره اینجورام نیست که بگی کارامو بی صدا انجام میدم

عزیزم زندگی داخل خوابگاه رعایت حال بقیه رو میطلبه  باید انعطاف بیشتری به خرج بدی و شماهم یکم ک ...

چرا بقیه نباید انعطاف به خرج بدن فقط اسی؟ 

خب طرف خله که اومده خوابگاه وقتی با صدای پا میپره؟😑 

من خودم صدای نفس کشیدن یکی بیاد نمیتونم بخوابم ولی خدایی هروقت پیش کسی بودم شده تا صبح بیدار بودم ولی غر نزدم چون مشکل از خودمه نه اونا

دیگه طرف نمیتونه خودشو تو خواب خفه کنه که

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
یعنی اونا کلاس نمیرن همش خوابن ؟؟؟ خب ساعت هفت، هفت و نیم پاشو که حداقل ساعت معقولی باشه... از شش ...

من اللن چیکار کنم 

۵ تفری هی میخوان باهام دعوا کنن 

آخه خب همین که ازم فقط صدای کم وسایل در بیاد یعنی رعایت کردم دیگه 

الان دومین باره باهام تند حرف میزنن ، دفعه قبل هیچی نگفتم 

این دفعه دعوا کردم منم 

باز ظهر از دوباره دعواست 

خوابگاه یک جوری هست اوضاعش  میگی دانشجو توش نیست  نمیدونم کی درس میخونن پس خود اتاق الا ...

خخخخخ من خودم ۶ سال خوابگاهی بودم مث تو سحرخیز ولی بقیه بچها فازشون خواب بود و میگفتن خابگاه اسمش روشه فقط باید بخوابی خخخخ اما میگم اگر برمیگشتم ب اون دوران حتما کلی میگشتم ادم هم فاز خودمو پیدا میکردم ک کلی دوست و خاطره برام میموند

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

والا من خوابگاه میرفتم ازشب تا صبح صدابود 

نصفه شب میدیدی ساعت ۱۲ قرمه سبزی بارمیزارن ساعت ۵صبح میخورن یانمیدونم صبح زود بیدارمیشدن باسروصدا درس میخوندن 

خب همینه دیگه باید تحمل کرد 

من اللن چیکار کنم  ۵ تفری هی میخوان باهام دعوا کنن  آخه خب همین که ازم فقط صدای کم وسایل ...

بگو من از اين جا ميرم

همين يه هفته رو هم تحمل كنيد

فصل امتحاناست

نميشه كه بگيرم بخوابم

بايد كارامو كنم

يوني دولتي هستي؟

رشته بقيه چيه كه همش خوابن

اونام رشتشون مثل توعه؟ اگه اونام مبخوان برن کلاس پس چرا بیدار نمیشن😐

میدونه 

اونا هم بیدار نیشن و رشته هاشون متفاوته

سه تاشون فیزیک و دو تا ریاضی

حتی ریاضی ها بیدار میشن با هم حرف میزنن و چایی میزارن میخورن و صدا کمد و درم هست 

اما بقیه بهشون چیزی نمیگن 

یکیش از فیزیکا واقعا رعایت میکنه

دو تای دیگه یهو همه خوابن ب ق میزنه برا خودش میره راحت کاراش رو میکنه 

مال من خار داره انگار