2777
2789
عنوان

دعوا تو خوابگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 4201 بازدید | 79 پست

عزيزم وقتي همه خوابن فقط تو يك نفر اينجوري هستي مراعات كن مثلا كتاب بذار كنار تختت تا بيدار شدي كتاب بخون اينكه خودبه خود بيدار شي اون ساعت ميگيم عادتته ولي اينكه ساعت ميذاري واسه بيدار شدن خب اذيت ميكنه بقيه رو

مانكن هاي ١٤٠٠💙گروه ابي💙وزن اوليه٦٣💙هدف اول ٦٠💙هدف دوم ٥٥💙هدف سوم ٥٢💙وزن فعلي ٦٣ شروع ١٥ ابان ١٤٠٠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق دارن اونا

چه حقی دارن

اسی تا جایی که تونست مراعاتشون کرد

فکر نمیکنی اونا هم باید یکم با شرایط اسی کنار بیان؟ 

خوابگاه همینه دیگه اگه کسی ناراحته نیاد

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

وای منم ب سروصدا حساسم یعنی بزور خابم میبره یکی صدا کنه بیدارمیشم و سردرد و...اناقتو عوص کن حق دارن بخدا وقتی ۶نفر باهم اوکین پس شمایی ک باید عوض بشی 

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

حق داری 

خوابگاه درسته اسمش خوابگاهه😅 ولی جای خواب نیست اونم تا لنگ ظهر 

خانما کراپ و تاپ و بادی و جوراب و شال دارم خیلی قیمت مناسب زیر ۱۰۰ تومن..بهم بگید اگه خواستید کانال روبیکامو براتون بفرستم

من تجربش رو از هردو حالت دارم و به نظرم با کسانی اتاق بگیر که مثل خودت سحرخیزن

جمعیت هم هرچه کمتر باشه بهتره

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
من ۲۱ ، کارگردانی

عزیزم بنظرم اونا فازشون با تو متفاوته برو یه اتاق پیدا کن هم فاز خود زود پاشن و مشکلی نداشته باشن با سحرخیزیت

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

حالا که اخر ترمه 

یکم تحمل کنه بعد عوضش کنه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
حق دارن اونا

نه هیچ حقی ندارن خوابگاه از همه جا ادم میاد با فرهنگ های متفاوت خونه بابا نیست که یعنی واقعا اینو نمیفهمن 

ممکنه یکی با داد درد بخونه یکی در سکوت ادم باید خودش بفهمه خب ایشونم میگه رعایت میکنم 

راس مییگه بعضیا خوابشون سبکه خیلی زن داداش منم راه میریم دادو بیداد میکنه نمیذارین بخوابم 24 سالعته هم خوابه البته دست خودش نیست ولی میگفت رفتم خوابگاه بهتر شدم

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه
عزیزم نمیتونی یکم تو گوشیت بچرخی تا بقیه بیدار بشن؟  اخه واقعا سخته از صدای کسی از خواب ناز بپ ...

صبحونه سلفم میپره 

تازه خو روز تعطیل بیدار نشم بقیه روزا که باید بیدار بشم ۸ برم کلاس ، آخه من آماده شدنم خیلی طول میکشه

فعلا تا امتحانات تموم بشه عوض نمیشه کرد یک هفته مونده اما من میدونم امروزم برم خوابگاه آماده جر و بح ...

یکم تحمل کن ترم تموم شه

بعد برو یه اتاق دیگه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

عزیزم زندگی داخل خوابگاه رعایت حال بقیه رو میطلبه 

باید انعطاف بیشتری به خرج بدی و شماهم یکم کمتر برو و بیا روز های تعطیل 

رشته ام پرستاری و روحیه ام به شدت حساس مجبور بودم بخاطر آینده کاری و زندگی برم  🥲💔 دعا کنید کنکور امسال داروسازی بیارم عاشقشم 🥺 به بچه هاتون نگید بیان تجربی بزارید آزادانه زندگی کنند حتی اگر میتونید از این رشته دورشون کنید ، پنج سال دبیرستان و کنکور نابودم کرده و استرس باعث شد قلب ام مشکل پیدا کنه و پریودی تا منظم و حمله عصبی گاهی رخ میده برام. برام یه صلوات بفرست گل ♥️