2777
2789
عنوان

دعوا تو خوابگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 4210 بازدید | 79 پست

خدایی خواب شیرینه اول صب یچیزدیگس.خب بیدارمیشی تو جات بمون ی خورده باگوشی ور برو تااوناهم بیدارشن واقعا عذابه یکی هرروز ۷صب پاشه .چون همجاسکوته چ بخوای چ نخوای سروصدامیشه ن شمامقصری ن اونا.باهم کناربیاید تا این چندروزم بکذره

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک چیز بگم با این وضع شما هیچ اتاقی نمیتونید. بابد مقداری صبوری کنید ساعت ۶ بیدار میشین تا ۸ صب خیلی سخته‌. باید اتاقی باشه که همه دوستات باشن. ورگنه همه اتاق ها وصعش همینه. شاید هم اونا با سرپرست حرف بزنند برای بریون رفتن شما.

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

بگو من از اين جا ميرم همين يه هفته رو هم تحمل كنيد فصل امتحاناست نميشه كه بگيرم بخوابم بايد كارا ...

دلم میخواد برم خودمم 

واقعا اذیتم 

اما خو دختره تو چشم نگاه کرد گفت برو یه جا دیگه 

انگار بهم دستور بده 

حرفاش امری بود 

حتی یک بارم آروم نگفتن تو صدات بالاست هر دفعه میخوان دستور بدن دعوا کنن امر کنن

دیگه کم آوردم که منم دعوا کروم

آخه دعوایی تیستم

بعد دعوا انگار آب سرد ریختن روم دیت و پام شل شده لود

به زور خودم رو نگه میداشتم

اونام حق دارن چون ی مکان عمومیه توهم حق داری بهتر تو بهترین فرصت اتاقتو عوض کنی چون اونا معلومه خودشونم کرم دارن چون  کسی ک خواب باشه با صدای در اصولاً بیدار نمیشه

یک چیز بگم با این وضع شما هیچ اتاقی نمیتونید. بابد مقداری صبوری کنید ساعت ۶ بیدار میشین تا ۸ صب خیلی ...

شش که تیست، ۶ و ۵۰ یا همون ۷ میشه

اونا نیخوان دعوا کنن گندش کنن میگن ۶

بعد یک ساعت وقت برا آماده شدن و صبحونه 

به خدا به نظرم منطقیه

موندم این خفته رو چه جور سر کنم 

استرس دعوا دوباره داره خفم میکنه

من اللن چیکار کنم  ۵ تفری هی میخوان باهام دعوا کنن  آخه خب همین که ازم فقط صدای کم وسایل ...

عزیزم هنوز اول راهی من خودم خوابگاهی بودم تا بیای کامل با رفتار افراد مختلف کنار بیای درست تمام شده ...سر و صدا کردن یه چیز طبیعی که نود درصد افراد موقع خواب بدشون میاد ..یه سری افراد با طرز فکر های فضایی و اخلاق های به خصوص باهاتون هم اتاقی نشدن که بفهمید شرایط سخت خوابگاه یعنی چی ...

هر خوابگاهی یا راهرو یا حال داره بهتره صبحا که بیدار بشی نود درصد کاراتو اونجا انجام بدی ...زندگی خوابگاهی یعنی همین شرایط سخت و دعوا ...ولی این وسط چون شما تو اون اتاق تنها هستید پس شما باید خودت رو با شرایط وقف بدی ..

عزیزم هنوز اول راهی من خودم خوابگاهی بودم تا بیای کامل با رفتار افراد مختلف کنار بیای درست تمام شده ...

اتفاقا چون میزنم سریع بیرون صدا در رو میگن 

آخه یک بار همه لباسام و لوازم آرایشم رو میبرم تو حموم همونجا آماده میشم 

یک بارم از سلف غذا دارم خب

نه نون تو پلاستیکه نه ظرف خاصی در میارم

کره و مربا کوچیکه یا حلواشوری ای باشه پوستش هم صدای زیادی نمیبره 

خوردن هم صدا نداره 

همینا رو من بهشون ميگما

اما میگن باز تو صدات زیاده و اینا

خوابگاه های دولتی اینجور نیست تازه یه ساعت به خصوص خاموشی دارن ...

نه بابا 

هیچ قانونی غیر از حضور زدن و ساعت ۹ تو خوابگاه بودن وجود نداره 

هر کی هر وقت دلش خواست می‌خوابه یا هر کار دلش خواست میکنه